torsdag 12. oktober 2017

Caps med myggnetting

Hatt med myggnetting fra Sølvkroken, utrolig kjekk å ha med på fisketuren når insektsmengden er på sitt verste, fungerer også utmerket på jakt og i camp når du. Finmasket insektnetting, stopper også knotten. Festes under armene med strikk.


Bestill trygt og enkelt på magasinet. Unngå mygg, hjortelusflue og flått under sopp- og bærplukkingen. Myggnett til bruk over caps eller fiskehatt.

Tar liten plass i lommen når den ikke brukes. Er på jakt etter eit myggnett til fjelltur. Har allerede caps så synes sån hatt med nett er litt unødvendigt.


Bør stenga ute knotten og, eller må . Les mer om Phoxx Mosquito Head Net, myggnett for hodeplagg. Behandlet med EXAntiMosquito. Ultranet er ideel for deg . Asivik Mosquito Head Net er et enkelt myggnett til å ha over hodet.


Anbefales med caps , hatt eller veldig høyt hår under for å få litt avstand til myggnettet.

Tilgjengelig i Svart (400). Nettet er stort nok til å brukes både over og under en caps. Gjennom alle år og nye teknologier på brille-coating er solbriller fortsatt ikke . Flott caps med god kvalitet. Som privatperson sitter jeg på et lite parti av Bug Caps. Dette er altså ikke noe jeg driver med i forretningsøyeme men et parti jeg kom over, . Vi tilbyr god service og teknisk support.


Lett vekts 5-panel cap med myggnett. Laget av 1 nylon Tactel, som er satt inn med vannavisende Teflon HT beskyttelse (DWR). Enkel å dra på over en vanlig caps eller hatt. Stopper alt av mygg og andre insekter! Praktisk grønt myggnett for enkeltmann.


Bør brukes sammen med hatt eller caps med brem som hol. Vangen Fiskecaps med myggnett. Caps med finmasket myggnett , justerbar til forskejllige hodestørrelser.


Kjøp Fjellreven Mosquito Net i nettbutikken Fjellrevenshop. Prana Journeyman Trucker Caps. Et myggnett for en person med off-center opphengsfeste som gir god plass for overkroppen.


Permethrin-behandlet for å avvise myggen.

TravelSafe Multi Style er et impregnert myggnett. Nettet har en avstivet kant nederst som gjør det enkel å plassere under liggeunderlag eller madrass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg