torsdag 19. oktober 2017

Godsstøtter

Cargo-keeper er et uvurderlig hjelpemiddel i skapbil. Vi var de som introduserte modellen . Lastsikring, godsstøtter og kjettingstrammer, Witre har alt innen lastsikring for rask levering, også spennebånd og spennereimer, kjøp på Witre. Kjøp godsstøtter hos Swedol - God service med nøye utvalgt proffutstyr.


For hjemmefiksere til proffe.

Fastspenning og frigjøring skjer med hjelp av stang. Gjør interntransporter enklere. Høyde: 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm. Ved bruk av modell med gasskolbe får du en støtte med automatisk . Flom Kjetting kaller det for støttestenger, TESS for teleskopstang, og Transportutstyr for godsstøtter.


Fjærbelastet tannstang gjør at man kun trenger å stille inn høyden en gang. Godsstøtter - Cargokeepere. Lengden justeres ved å flytte .

BÅNDSTROPP, RUNDSLINGS OG SURRINGER. Et enstemmig bransjeråd for gods støtter forbundsleder Roger Hansen sin anke av vedtaket forbundsstyret gjorde om havnekonflikten. Refako Autodele - reelle reservedele, fair priser og kompetent kundeservice. Safeload har jo en rekke produkter for sikring av last og det var der vår import startet, ikke minst med gassdrevne godsstøtter. Detta kitt bestående av två stycken runda ställbara spärrbalkar, justering från 1-155cm.


Ett bra och smidigt alternativ till flyttbara och flexibla . Ingen utenpåliggende tannstang . Fejlsikring, godsstøtter og kædespændere, Witre har alt inden for lastsikring til hurtig levering, også spændebånd og spænderemme, køb på Witre. Firmaet E-way i Frederikshavn har taget et nyt produkt på salgsprogrammet. Det drejer sig om en såkaldt “ godsstøtte ”, som er et aggregat, der . GODSSTØTTE TIL EUR-PALLER.


Ved at placere et snedigt bukket stykke tråd i hakket på langs af pallen, undgås det at emnerne kan bevæge sig sidelæns. Kontaktoplysninger - se bagsiden. Varenummer Nettopris automatisk tilpasning med gasfjeder.


Legg varen i handlekurven. You can follow any responses to this entry through the . Automatisk udligning af trykket med en gasfjeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg