onsdag 11. oktober 2017

Sølvkre skjeggkre

Det er ganske klare forskjeller på fullvoksne sølvkre og skjeggkre. Problemet kan være å se forskjell skjeggkre i nymfetadier opp mot sølvkre. De heter sølvkre og har en storebror som heter skjeggkre - som kan være vanskeligere å bli kvitt. Men her får du råd til hvordan du blir kvitt dem . For det blotte øyet kan det være vanskelig å se om det er sølvkre (Lepisma saccharina) eller skjeggkre (Ctenolepisma longicaudata) som piler .

De lange antennene og haletrådene samt behåringen er de fremste kjennetegnene som skiller skjeggkre fra sølvkre. Kroppsformen er langstrakt, sølvfarget og leddelt. Den er dråpeformet med hode i den tykke enden. De ligner sølvkre , men er noe større, mer hårete og har lengre haletråder.


Dette er små vingeløse insekter som er mer vanskelig å skille fra hverandre i . For noen uker siden oppdaget vi noen insekter på vaskerommet. Har du fått problemer med. Kjøpt bolig med sølvkre og skjeggkre - Forbruker.

Flere resultater fra forum. Storebroren til sølvkre er ekkel, men ufarlig. De er svært like, men likevel så forskjellige. Skjeggkre i hele leiligheten, mill. Les mer om sølvkre og skjeggkre i vår atikkel om insektene.


Farge og kroppsform kan ligne på sølvkre (Lepisma saccharina), men man kan . Det hårete insektet er mye mer plagsom enn lillebroren sølvkre. Advarsel: Dette er en lang tekst om boligen jeg kjøpte med sølvkre og skjeggkre inkludert. Om noen gidder å lese gjennom, svare på spørsmål . Sølvkre trives best i fuktighet mens skjeggkre.


De kommer begge fra samme insektsgruppe, nemlig børstehalene. Den gode nyheten er at den ikke gjør ikke så . Dette er ikke noe nytt, dette har vært et problem en stun . Veps, sølvkre , skjeggkre. Fugler, flaggermus, svart jordmaur. Innenlandske og utenlandske arter .

SKJEGGKRE : Dette radarparet er vanskelig å bli kvitt, men det finnes flere. Insektet lever kun innendørs i Norge og forveksles ofte med vanlig sølvkre , som er et kjent . Vi har dessverre fått konstatert at vi har fått sølvkre og skjeggkre innafor veggene. Lær om sølvkre bekjempelse fra ekspertene i skadedyrkontroll.


Hva er et sølvkre , lær deg mer om forebygging og eliminering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg