tirsdag 31. oktober 2017

Ettermontere turbo på traktor

Montere turbo på Dexta innlegg 6. Flere resultater fra gardsdrift. Kva skal ein tenke på ved ettermontering av turbo - Traktorbygda bygda. Det er sikkert mangen her som tenker på å ettermontere turbo på gamlingen sin eller på den nye og folk som har gjort det.


Ettermontere Turbo på perkins.

Scan- Turbo turboladersats er utviklet individuelt til hver enkelt traktormodell. Vet det ble ettermontert en del turbokit på nye traktorer her til lands på den tia,. HAr nå ettermontert turbo på motoren og lurer i den forbindelse på om.


Hadde den effekt-testa hos det lokale traktorverkstedet. Var på traktorpulling for noen år siden, der var det en IH 58 som. Det har jeg faktisk ikke sett på noen andre med ettermontert turbo heller.


Jeg har en rå liten Opel Corsa, og har fått tilbud om å få påmontert en turbo. For å få godkjent ettermontert turbo , må monteringen godkjennes av fabrikken, .

Traktor Bufret Lignende Mange traktormotorar er utstyrte med turboladar. Reservedeler og rekvisita til din traktor. For MF 6og 6med ettermontert turbo.


Traktoren stelles fortsatt av gamlefar på år, som har vært både. Mange kjøper biler som de vil montere turbo i. REGLEMENT FOR TRAKTORCROSS I REGI AV TRAKTORCROSS. Ved ettermontering av utenpåliggende turbo skal denne kapsles inn med ei 2mm . Den har nyoverhalt girkasse og ettermontert turbo. Er det noen spesiele ting man skal være oppmerksom på ved kjøp av en slik traktor ? Kontaktinformasjon for Turbo -Service AS Høvik, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Chiptuning traktor , Mva, Pris inkl mva.


Turboen ble ettermontert , denne modellen forlot fabrikken uten turbo. Dersom du stopper en turbo uten å la motoren gå littbpå tomgang, blir det. Men bilen har ettermontert turbo , og selger opplyser at den har 1hester.


Geländewagen vil alltid ha tilnavnet børstraktor , men den har mest . Ekstra filter til modeller med ettermontert turbo. Vi selger redskapen på gården da vi har avviklet drifta.

Dette er en god traktor på hk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg