torsdag 26. oktober 2017

Høner for nybegynnere

Generell info om hønsehold. I vill tilstand lever høns i små familieflokker. Det kan være en eller to haner og tre, fire høner. Noen har høner for egg, selskap og til og med for egen slakt.


Jeg og samboeren min synes det høres spennende ut å ha høns - som kjæledyr.

Vi har ikke noe særlig til hage, og ikke mye kjennskap til høns. Har eget hus med strøm så en kan ha varmelampe men eller sikke så veldig godt . Jeg hentet et hønsehus inatt, å mannen skal lage en stor ute plass til de idag, å så skal vi hente de imorgen, men nå har jeg sittet på nettet å . Når en tar steget til å skaffe seg høns , vil en fort oppdage hvor lett det er. Det er jo ikke feil heller at en får ferske frokost egg fra . Så langt trives vi veldig godt med høner på småbruket.


For oss nybegynnere er dette en topp rase. Vi fortsetter vår mini-serie om hønsehold for nybegynnere.

Hønsegård for nybegynnere. Her kommer del to om hønsehus for nybegynnere. Slik avliver jeg en høne (hane). Er taknemlig om noen har noen gode råd til en nybegynner innenfor hønebransjen:).


Lurer på hvor mange høner jeg kan ha. Liksom mennesker og andre dyr er også høner som mistrives mer mottakelig for. Anbefalninger til nybegynnere og andre er å ha en høneflokk bestående av . Vi anbefaler vanligvis nybegynnere og andre å ha en høneflokk bestående av flere raser.


Morsommere med en fargerik flokk med høner du kan kjenne igjen. Hvordan slakte en høne (hane). Tamhøns eksisterer i dag i kraft av flere hundre . Høner tar ingen skade av å ikke ha hane i flokken, men man kan oppleve at . Legging høner som en bedrift for nybegynnere. Vakteloppdrett er forholdsvis rimelig i oppstartsfasen, og fuglene kan oppdrettes for kjøtt samt egg.


De er mye mindre fugler enn høns , slik at de ikke trenger så . Egg-legging høner for nybegynnere.

Hjem-klekking chicken egg er en idé mange ville elske å gjøre en dag, men omsorg for og tilrettelegge egglegging kan . Har du holdt høns en liten stun men har mange spørsmål . Haner og høner skal da ikke gå sammen. Er du nybegynner er det viktig å lytte til dem som har drevet en stund. Pianospillebok for nybegynnere.


Fødselsdagsang - Røde blomst synger - Jeg gikk en tur på stien - Pål sine høner - Vem kan segla . Den flittige høna og de late dyrevennene hennes engasjerer barn verden rundt! Vi ønsker både nybegynnere og eksperter velkommen til en uformell . Find this Pin and more on Høner by therese_eide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg