onsdag 18. oktober 2017

Larver i mel

Dette bør du gjøre om du finner skadedyr i mel , ris eller frokostblandingen. Mange insekter koser seg i mel og korn, og noen av dem gjør mer skade enn bare å ødelegge appetitten. Larver funnet i mel fra Møllerens. Får du med deg mel eller havregryn med egg i, vil det etter hvert begynne å utvikle seg til larver.


Melbiller spiser tørre, vegetabilske matvarer som mel , gryn, frø og kjeks. Til sin store overraskelse fant hun også denne gangen larver i melet.

En tilsvarende rask sjekk hos Mega ga samme resultat. Ved å oppbevare mel og andre kornprodukter i tette beholdere som for eksempel. Fjern larver og spinn som er synlig og oppbevar produktet i fryseren ved -18 . Mange har funnet larver i mel -produkter fra Møllerens, som ikke vil trekke partiet.


I helgen fikk paret et noe uventet besøk da de skulle bake ut bollene ifra melposen fra Møllerens verdens beste boller med best før-dato 3. Møllens larver lever i mel , tørket frukt, nøtter o. Møll i kjøkkenskapet eller på kjøkkenveggene er et viktig varselsignal. Larvene spinner rikelig med tråder, slik at .

Se hvordan du kommer af med de korn-, mel - og grynspisende skadedyr, der elsker at tage ophold i køkkenskabet. Da der er fundet spind og larver i nogle af pakkerne fra to partier mel , gør du klogt i at . For dager siden - Gennemgå lige det skab for mel fra Grøn Balance. LARVE : Det ble så som så med matlysten etter at denne larven. Berit fant både larver og ferdigklekkede insekter i melpakken. FYSJ: Både larver og ferdigklekkede insiekter dukket opp i melet da Berit skulle . Uæææh jeg har funnet to krypende larver i skuffen der jeg har mel , sukker, sjokolade etc.


Er det noen som vet om jeg må kaste alt, også . Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 15. Melet , som er glutenfritt, består av ristede sirisser, kassava,. Sådan undgår du møl og larver i mel og gryn. Irriterende er de, de små møl og udelikate larver, der pludselig kan dukke op og boltre sig i dit . Lag mel av gresshoppene i en morter.


Mål opp hvor mange desiliter gresshoppemel du får og suppler med maismel til du har totalt ca dl. De er tørrvaredyr og spiser på mel , havregryn, frokostblandinger, nøtter og tørrfor til dyr. Brunsvart melbille og larver. Folk over hele landet fortviler over larver , fluer og kryp i melpakker.


Få med deg Matkontrollen på TV kl.

Har tre par bein og er aktive. Har du opplevelser med småkryp i melet ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg