tirsdag 31. oktober 2017

Lobelia frø

Populær plante som brukes som kantplante i bed og potter. Lettdyrket, men har meget små frø. De kan blandes med san så blir de . Lobelia erinus Antall frø : Ca.


Farge: Fargemix Såtid: Februar–april inne Hvordan: Så 8–frø i hver potte uten å dekke frøene. Finnes det noen gode tips til hvordan men sår ekstremt små frø ?

Skulle så min kjære lobelia for første gang i går, men aner hverken hvor . Stiklingsformering av lobelia 15. Så henge lobelia og henge petunia 6. Pluggplantene bør pottes straks etter mottak, senest en uke senere. Såmetode - bittesmå frø innlegg 26. Flere resultater fra forum. Prikle lobelia innlegg 19.


Eg bur i sone Hog vil samle frø frå årets sommarblomster. Har meget små frø som gjerne blandes med sand for å bli lettere å så.

Populær sort med kompakt voksemåte, mørkegrønt bladverk og rikelig med intenst blå . Frø , løg og læggekartofler. Ekstra tætte planter kan fås ved at blande frø af kant- og hængelobelia. Herlig kantlobelia med opprett voksemåte av lysegrønne tuer. Forkultiveres innendørs i februar–april.


C til spiring, deretter lyst og svalt. Starter stauder fra frø er en kostnadseffektiv måte å fylle den på hagen med fargerike blomster hver vår. Jeg kjøper frø med ulike farger og blander alt før jeg sår. Det er meget enkelt at tage frø af lobelia.


Du plukker nogle af de helt visne blomsterstande og lægger dem på en tallerken til tørre nogle dage indenfor. Frukten er en oppblåst kapsel med mange frø. Planten inneholder en giftig melkesaft som har tobakkslukt.


Blomstringstid juli-august. Disse vakre blå plantene har en tendens til å vokse i klumper. Frøene sås blot på jordoverfladen og trykkes til. For å samle frøene av ampel lobelia , trenger duskjær av en helt bleknet busk, rist den godt over spredt avis.


Fallende frø , du må sile gjennom en sigte og sette . Det faktum at frøene til blomsten er svært liten, mer som støv. Nydlige blanding av små blomster fra hvite, til lilla og dyp rosa.

Passer utmerket i bed eller i ampler alene eller sammen med andre blomster. Dette er sommerblomster det er lett å sanke frø av: Ringblomst, blomkarse, puslingkrage, lobelia , stemor og erteblomster. Violene som jeg sådde forrige helg, spirer!


Kjøpte frøene på Chelsea Flower Show. Men med noen enkle triks gir du deg, frøene og plantene enda bedre odds. Enkelte av vårkulturene må vi dyrke fra frø til ferdig plante. Picks, planting i bakken, ta vare på frøplanter.


Karakterer og bilde lobelia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg