fredag 16. januar 2015

Åkersnegl

Norge som gjør skade i jord- og hagebruk. Det finnes to arter som ligner hverandre og som begge blir kalt for åkersnegl , . Klikk på bildet for større versjon. Nettkjølsnegl er den vanligste skadelige sneglearten i Norge.


Den ble tidligere kalt åkersnegl.

Deroceras agreste), er et bløtdyr og tilhører de landlevende lungesneglene. I hager gnager den både på blomster . Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsor se nedenfor: . Vanlege feilkjelder: Skrivefeil: Sjekk skrivemåten! Den gjør skade både i hager og i dyrka områder.


Like etter klekking er sneglen bare. Sneglen overvintrer normalt som egg.

Svarte skogsnegler gjør minimalt med . Har trodd at dette var åkersnegler , men det jeg ser nå som jeg går og rydder i bedene er at det ligger masse tomme små sneglehus der. I prosjektbeskrivelsen som er sendt Fylkesmennene skriver Norsk Landbruksrådgivning Agder at åkersnegler er et stort og økende problem på . Finn alle synonymer til ÅKERSNEGL i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag.


Her får du hjelp til å løse kryssordet. Man må dissekere sneglen og se på genitaliene for å bli 1 sikker på artsbestemmingen. Andre navn: åkerkjølsnile, åkersnegl.


Den er relativt lik åkersneglen , men har mer pigmenter. Arten kalles faktisk også for åkersnegl. Arion vulgaris) som kan gi skade på salat. Skadene kan oppstå hele sesongen, men særlig på . Hygeniske aspekter knyttet til silofôr produsert av gress kontaminert med Iberiassnegl og åkersnegl.


Forskningsprosjektet skal studere betydningen av . Artsdatabanken har en rekke nye navn ute til høring og kjente arter som blant annet åkersnegl og boasnegl har også fått nye navn.

Iberiasneglen, brunsneglen, gjør mest skade fordi de er så mange og så store. Den grå åkersneglen er mindre enn brunsneglen, men gjør stor . BRBRKom hjem fra ferie nå og hagen er invadert av de husløse grå snaglene. Tror det er det du kaller Åkersnegler på oversikten din.


Trenger du synonymer til ÅKERSNEGL ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer. Informasjon fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg