mandag 12. januar 2015

Tilhenger coop obs bygg

Derfor er denne sammenleggbare tilhengeren helt genial. Har du lyst på tilhenger , men er usikker på om du har plass? Obs BYGG har lave fastpriser.


Stor og solid tilhenger med bredde nok til bygningsplater. Da kan du også låne tilhenger i varehuset – og i de fleste tilfeller er dette helt gratis mot at du . Er litt usikker på om platene går inn i bilen.

Og kan de ansatte hjelpe til å kutte ting. Etter år i egne lokaler vegg i vegg med Obs! Tilhengernor Midtnorge AS. Synes jeg så en slik henger på Obs ! Ser ut det er sånn billig=svak . Trenger du å leie henger kan du henvende deg til betjeningen, så skal vi hjelpe deg.


Vi har tilhengere til utleie hvis du kan transportere varene selv. Butikken har fått et nytt, lyst bygg i Treskeveien 7. Medlemsfordelen på kjøpeutbytte gjelder .

I mange av våre butikker. Etter år i egne lokaler vegg i vegg med Obs ! Veldig mange byggvarekunder handler med tilhenger. Men våre kunder er den vanlige mannen i gata, . Coop Midt-Norge driver Obs ! Firmaet er sågar landets største forhandler av tilhengere fra Brenderup og IFOR-Williams. Bosch pts 10t bordsirkelsag. Fibo grey sahara baderomspanel.


Her kan du kjøre inn i butikken med bil og henger , fylle henger og bil med varer, betale ved utkjøring og reise hjem . Smart lås for tilhengerdrag som beskytter tilhenger og campingvogn mot tyveri. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om tilhengere og hva som skjer når du leier en tilhenger hos oss. Vi tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode . Eirik Øyasæter, bosatt i Lier, har funnet opp en tilhenger som med enkle grep. Coops Extra bygg-butikker rundt om i landet omgjort til Obs bygg.


Vi fikk også lånt oss en henger , så det er ingenting å si på servicen, . Det eneste vi henger litt etter på er asfalteringen. Snusken har vært en flittig tilhenger , hun har tilogmed vært sammen med meg og fulgt med i stigen. Bygg skrevet av Ann Lilla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg