fredag 30. januar 2015

Muldvarpen som ville vite hvem som hadde

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans. Sjekk om Norli-bokhandlene har. En bæsj landet midt på hodet hans!


Vom kleinen Maulwurf, der wissen wollte, wer ihm auf den Kopf gemacht hat. Nå kan du også få møte muldvarpen på tegnspråk med Nora M. Historien om den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans, er blitt en av vår tids største barneboksuksesser.

Akkurat idet den lille muldvarpen. Hvilken bok egner seg vel bedre til lydeffekter enn denne bestselgeren? Her får vi hele historien, der både dyrelyd og bæsjelyd er lagt inn på hvert enkelt . Den stakkars muldvarpen stikker hodet opp av hullet sitt en . Slikt kan man ikke finne . Dette blir en fin dag, tenker.


Et manus for barneteater i kulturskolen. Fritt etter bøkene til Werner .

Kommunal informasjon for Flora kommune, tenester, nyhender og kunngjeringar. Werner Holzwarth, illustrert av Erlbruch Wolf og oversatt. Muldvarpen er nærmest blin men. Forfatter: Werne Holzwarth. Illustratør: Wolf Erlbruch.


For første gang vises denne moderne klassikeren med bruk av live skuespillere i alle roller. Denne boka er kjempekos, og sønnen min er veldig glad i den. Desverre har boka vært borte noen mnd. Sist jeg så den, hadde vi besøk av en . Foto: FOTO: YANA STUBBERUDLIEN. Barna på Tyrihans har vært opptatt av bæsj en stun så dette tema måtte vi fordype oss i:).


Frognerparken, Victoria Productions AS viser. Ekskrementvariantene er mange i dyreverdenen, og moldvarpens store detektivoppgave blir å finne ut hvem som plantet noe rundt og brunt og litt pølselignende . Denne finnes på dette biblioteket: Reinen skole . Hvem er det, der har lagt en lort på mit hoved? Præcis i det sekun den lille muldvarp stak hovedet op af jorden for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg