fredag 16. januar 2015

Norges 100 mektigste kvinner 2017

Kapital Norges mektigste kvinner , for åttende år. Berit Svendsen, Norgessjef i Telenor, Næringsliv. Tanum, Tanum har lenge vært en av landets mektigste styreproffer med sitt tidligere styrelederverv i DNB. Ikke overraskende, toppes listen for fjerde år på rad av statsminister . Ytterligere 2kvinner i den politisk-økonomiske eliten.


Også norske Kaci Kullmann Five har fått plass på listen.

Angela Merkel er verdens mektigste kvinne , ifølge magasinet Forbes. Karita Bekkemellem regnes stadig blant Norges mektigste kvinner av Kapital. Statsminister Erna Solberg (H) ble kåret til landets mektigste kvinne - igjen. Egne lister for politikk og forvaltning, Tromsø, næringsliv og media. Jeg syntes det var helt topp å feire de mektigste kvinnene med dere i går,.


På topp ligger statsminister Erna Solberg (H) tett etterfulgt av finansminister . Hjem Nyheter Finner ikke Aune på topplisten over mektige kvinner. I år som i fjor ligger NHO-president og Telenors .

Høyre-leder Erna Solberg er kåret til den kvinnen i Norge med mest makt og. Kapitals kåring av landets 1mektigste kvinner. Norges 1mektigste kvinner , og 3andre navn å se opp for. Kristine Falkgård (48), adm.


Tidligere direktør for markedsoperasjoner og analyse i Norges Bank. Forbes nevner 1kvinner som de mener er mektigst. Kåringen ble streamet og opptaket fra kåringen vil komme her. Juryen som har kåret Norges mektigste kvinne . Hun har vært kåret til Norges mektigste kvinne flere ganger, og vært direktør så.


E24) Publisert: 15:- 09. Vi kan ikke la 1free dating site in norway j kristen chateau. Så mye tjener Norges mektigste kvinner. Foto: Foto: STELLA IMAGES. Se hele listen over de 1mektigste kvinnene i verden her.


Heidi Heggenes har de siste årene jevnlig figurert rundt 30. Nok en gang er de aller mektigste kvinnene i Norge kåret. Kvinner i Norge har mange av topposisjonene i politikk,. KM med på listen over de mektigste kvinnelige politikerne i Norge , mens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg