torsdag 8. januar 2015

Hvit sursøt saus

Sursøt løksaus er fast følge til ferskt kjøtt og suppe, men passer også utmerket til andre typer kokt kjøtt, for eksempel kokt hønsekjøtt. Kjøttet kokes i helest mulige stykker. Legg kjøttet i en passende stor kasserolle og fyll på med vann til det dekker.


Kok opp uten lokk og skum godt. Sursøt saus passer godt til søndagsmiddag som fersk suppe og kjøtt, oppskriften finner du her. Jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare det, men det er en sånn god hvit saus som er laget med eddik og sukker.

Serveres gjerne til skinkestek. Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus – en go gammel og tradisjonsrik oppskrift som vi synes fortjener nytt liv. Her serverer vi fersk kjøtt med sur-søt saus og suppe. Smelter smør, freser finhakka sjalottløk og har i hvetemel.


Sper med grønnsak- eller . Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Svinekjøtt i sursøt saus er ett eksempel. Svin i sursøt saus er garantert en rett du kjenner igjen fra besøk på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage?

Lei av brun saus til middag? Prøv denne spenstige løksausen til kjøttet eller fisken. Hvit fisk i sterk og sursøt saus. For de som liker sterk kinesisk mat er denne oppskriften perfekt. Få tak i fersk, fast hvit fisk og . Salt svineknoke med sursøt løksaus , erter og grønnsaker.


Kok først svineknoken ett par timer, da får man en fin kraft til å koke erter og . Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele og kok opp under omrøring til sausen tykner. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen. Mye av det hvite kjøttet har lavt fettinnhol og majoriten av det lille fettet som finnes . Rør sammen alle ingrediensene til sausen og kok opp. Lyst på noe sunt, raskt og mettende?


Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetar - wok deg inn i middagen med disse fristende oppskriftene. Mangler: hvit Andebryst med spinat og sursøt kryddersaus - Godt. Den sursøte sausen gir det smaksrike andekjøttet en ekstra spennende smak.


Bufret Vurdering: - ‎stemmer - ‎min Tips og triks. Sprø torsk i sursøt saus. Dette er en rett som fint kan varieres med andre typer hvit fisk og kylling.

Oppskrift på sursøte svinekoteletter med inspirasjon fra Asia. Terteskjell med fiskepudding i hvit saus. Sett en vid kjele på plata, ha i oljen, fres chilien og hvitløken , hell på eddiken.


Sashimi med sur, søt og salt saus og avokado.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg