torsdag 15. januar 2015

Hultafors meterstokk

Den har jo ofte ikke lenger gradering i tommer. Derfor kaller vi den også meterstokk. Samtidig er tommestokk det navnet de fleste kjenner til. Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset dagens byggestandarder.


Meterstokk produsert av glassfiberforsterket polyami som gir økt motstand mot fukt.

Metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall. Mennesker har nok alltid hatt et behov for å måle avstand. Målen har utgått fra mennesket selv og hva en kunne prestere.


Hultafors Meterstokk G59-2-GU. Typegodkjent i henhold til EU Klasse III. Av glassfiberforsterket plast. Gradert på begge sider med start fra hver ende.


Vannavvisende og tåler de vanligste løsemidler.

Leddkonstruksjon med usynlige. Forbrukerrådet har testet meterstokker med pris fra kroner til over. Veggplater og det meste av byggematerialer er laget etter 2takhøyde. Nå har endelig meterstokken kommet etter.


Leddene er produsert i svensk stål, som er . Samme høye kvalitet og egenskaper, men en m versjon tilpasset dagens . Men når den bare har mm, blir det kalt en meterstokk. Når det gjelder meterstokker , er glassbjerk det beste. Tommestokk med meterskala! Gradering med svarte tall på begge sider, . Med innvendig gradering, der meterstokken alltid ligger plant mot arbeidsstykket.


Kan leveres med reklametrykk mot pristillegg. Meterstokker med millimeterskalering på den ene siden og markering av tommer på andre siden. Tradisjonelt produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og . Motstandsdyktig mot vann, varme og slitasje.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

METERSTOKK I GLASSFIBER, HULTAFORS. Det hele startet for over 1år siden med oppfinnelsen av meterstokken. I dag tilbyr vi et stort utvalg pålitelige håndverktøy for måling og merking, hugg og slag,. Per Eriksson, Produktsjef .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg