mandag 12. januar 2015

Snøspade test

Disse spadene tåler mer juling. Vi har testet aluminiumspader. Se hvilke som duger til snømoro og hvilke som redder liv i fjellet. Test av snøspade : Rottefella Snøspade. Dette er en god klassiker.


Foto: FOTO: John Arne Tungen.

BCA Shaxe Speed Shovel snøspade med øks og nødkjelke-kit. Om skiulykken blir realitet gjelder det å ha riktig utstyr. Sammenlign priser på Snøspader. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Tenkte mest på å kjøpe Gsin, ser at den har vunnet testen i fri flyt for noen år siden, men er det en ulempe at det ikke er teleskophåndtak på den? Er godt fornøyd med min snøspade (GAvitech Shovel). Den tåler mye og storebroren fikk god kritikk i en test.


Jeg var på jakt etter en sammenleggbar lett snøspade.

I butikken gjorde ekspeditøren en test for meg: han brettet ut spaden og gynget og hoppet på den,. Sjekk priser på test snøspade. Kjøp test snøspade billig i nettbutikkene. Alle unntatt én snøskuffe får tyn i denne testen.


Testet av proffer Testen er utført av åtte vaktmestere fra Vaktmester . Og siden produktet fortsatt finnes i handelen, velger vi derfor å trekke frem testen igjen. MAMMUT RAPTOR EDGE ble testvinner. Spaden har teleskopskaft som gir mulighet… Les mer . Brooks Range - Snøspade pro-D.


Snøspaden med det lille ekstra! Gjennom testing , egne erfaringer og delte erfaringer, ønsker vi å være . Mammut Alugator Light Snøspade. Feil bruk av snøspader kan også skade ryggen. Han mener snøspader ikke er egnet for store områder.


Syns den fungerte dårlig og sto ikke til forventningene i det heletatt, løfter man den for høyt i bakkant, . I dag er butikken sterke innen sports- og fritidsmote, men fører . GAVITECH SNØSPADE Supersolid og pålitelig skredspade i aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg