mandag 19. januar 2015

Sursøt saus hjemmelaget

Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også. Du kan raskt lage din egen sursøt saus , og hvorfor ikke lage den til i en wokrett?


Sursøt saus lager du raskt selv – enkelt, rimelig og med masse smak. I denne kyllingwoken smaker den nydelig!

Husk bare at svinekjøttet ikke må steke for lenge. Det skal være saftig og mørt! Woksaus er en typisk slik matvare, som for eksempel sursøt saus.


Dagens oppskrift er nettopp wok med heimelaga sursøt saus , heilt uten sukker. Tagged enkel, hjemmelaget , hverdagsmiddag, kylling, lindastuhaug, . Det er faktisk ikke verre å lage en sursøt saus. Dette er en asiatisk variant.


Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og stek hurtig sammen med hvitløk og ingefær i en wok eller i en stor panne til kjøttet er hvitt.

Hjemmelaget sursøt saus oppskrift med kalorier, allergener og pris. Det er ikke for at bikkja ser ut som en okse eller kalv at jeg kom til å tenke på kjøtt og sursøt saus , men, det dufta fra et av husene vi gikk forbi. Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus – en go gammel og tradisjonsrik oppskrift som vi synes fortjener nytt liv. Jeg fant en nydelig oppskrift på sursøt saus som jeg lagde i går som jeg må dele med dere.


Grillet kylling med sursøt saus. Ekstra god blir denne wokpannen med en hjemmelaget sursøt saus. Lyst på noe sunt, raskt og mettende?


Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetar - wok deg inn i middagen med disse fristende oppskriftene. En kjent kinesisk wok med masse grønnsaker og sursøt saus som sammen med kyllingkjøtt, utgjør en rask og velsmakende middag. Svingod wok med sursøt saus er lett å lage ogav både store og små. Lei av brun saus til middag? Prøv denne spenstige løksausen til kjøttet eller fisken.


Ta vare på kraften fra ananasen. Bland soyasaus, eplesidereddik, ca. Nordmenn elsker wok med kylling!


Er det noen som har en ordentlig god oppskrift på sursøt saus ? Sjømat inneholder nesten alle de sentrale næringsstoffene som kroppen trenger.

Torsk er spesielt rik på: - Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens . Laks er kanskje ikke det de fleste forbinder med sursøt saus. Inspirasjonen til denne retten fant jeg hos Grete Roede, men jeg satt sammen min . Serveres med sursøtsaus og frisk salat. Frityrstekt Won- ton med sursøt saus.


Her er de servert med hjemmelaget sursøt saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg