torsdag 15. januar 2015

Nullvisjon

I tillegg utgjør ulykkene en kostnad ved. Holdningsskapende trafikksikkerhetsarbeid. Grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge er nullvisjonen - en visjon om at det ikke skal forekomme ulykker med drepte eller livsvarig . For oss som ønsker utmarka tilbake og trygt kunne.


Er det flere etternølere på genser? Sikkerhet i trafikken ligger i bunn av alt vi gjør hos Volvo.

Nullvisjon , Elverum, Norway. Våre grunnleggere sa: Biler kjøres av mennesker. Derfor er sikkerhet det grunnleggende i alt vi gjør . Stortinget vil ha nullvisjon mot selvmord. DEBATT: Antall barn som opplever å bli mobbet, er økende.


Noe som kanskje er rart etter tiår med søkelys på . Torsdag vedtar stortingspolitikerne at det skal lages en handlingsplan mot selvmord. Målet er at ingen skal ta livet sitt i Norge.

Visjonen er et bilde av en ønsket framtid hvor ingen blir drept eller hardt skadd i trafikken. Vår visjon er null CO2-utslipp i løpet av våre produkters levetid . Kraftnæringen har en visjon om null skader. Aktiviteter i kraftnæringen skal ikke føre til arbeidsrelaterte skader eller ulykker.


Frps nullvisjon er ikke realistisk. Fremskrittspartiets visjon om at det skal være null innvandring til Norge er verken realistisk eller ønskelig. WWF hadde en finger med i spillet da FN denne måneden vedtok sin nullvisjon mot plastsøppel.


Tidlig i desember møttes FNs miljøforsamling i Nairobi i Kenya. Føremålet er å gi oppdatert kunnskap om bustadløyse og å motivere til framleis ambisiøs innsats i arbeidet med å førebyggje dette. Odd Mangor Einarsen (Foto: privat). Alle hendelser som kan føre til rømming, og episoder der fisk faktisk rømmer, blir rapportert til fiskerimyndighetene.


Rømmingssikring dreier seg om å ha fokus . See what people are saying and join the conversation. Norges Bondelag godtar ikkje dårleg dyrevelferd og vil ha nullvisjon for dyrevelferdssaker. Det inneber at regelverket på dyrevelferd skal . Miljøskadelig forsøpling er et økende problem.


Vi trenger en nullvisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg