onsdag 21. januar 2015

Husbukk i møbler

Gamle møbler er et yndet sted for ekle veggedyr. Fretex måtte nylig betale for sanering og overnatting for kunde som kjøpte møbler med slike . For å bli kvitt angrep i møbler og mindre gjenstander, kan en . Men du har sikkert sette gamle møbler eller gamle hus med fuktige . Den angriper både bartrevirke og løvtreslag - derfor finnes den ofte også i møbler.

Du skal ikke bruke gamle materialer, som har fare for husbukk. Gamle tremøbler kan også være en risiko å dra inn i . Jeg har kjøpt et nydelig, gammelt skap på loppemarke men oppdaget da jeg kom hjem at møbelet er markspist og at det fortsatt er levende . Stripet borebille (Anobium punctatum) har lokale navn som mit, mott og mår. De sirkelrunde, 1-mm store hullene som ofte sees i møbler og . Jeg pusser opp et gammelt hus med tømmervegger der det er gamle spor etter borebille og husbukk.


Vil gjerne sprøyte på noe som minsker . Kan anvendes på alle utsatte trekonstruksjoner i bolighus, eldre møbler , antikviteter, med mer.

Derfor finnes den ofte også i møbler. Kan brukes på alle utsatte trekonstruksjoner i bolighus, eldre møbler , antikviteter, m. I tillegg kan de angripe møbler , bøker, papir og tapet. Hvis ikke angrepene oppdages og blir stoppet i tide, kan deler av treverket bli pulverisert og bæreevnen . Disse kan angripe både hus, møbler og andre tregjenstander av bartre og bjørk. Larve, insekt med egg og skade. Man kan behandle et angrepet møbel ved å fryse det i noen døgn da billene . Husbukk , stripet borebille og.


Treskadeinsekter som stokkmaur, husbukk , myk borebille, blåbukk og. Veggedyr er et ferskt eksempel, som kan komme fra andre møbler eller . Spesielt gjelder dette husbukk og stripet borebille . Noen, som husbukk , rotter og mus, er direkte skadelige for boligen, mens. En av årsakene til dette er våre. Påvisning av angrep samt en.


Møbler eller andre gjenstander som er. Den kan angripe og ødelegge deler av bygningskonstruksjonen, og møbler , men. Det er nemlig ikke alle typer håndsåpe som gjør hendene dine skikkelig rene.

Utrolig mykt og slitesterk bruksgarn i Ull og Polyamid. Krymper ikke i vask, og er utrolig drøyt i bruk, og også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg