tirsdag 20. januar 2015

Klegg pose med vann

Men noen gir seg ikke og går til kamp mot kleggen. Den er helt forferdelig, sier Bente Johansen på Strømsnes i Valnesfjord. Blanke vannposer henges opp under verandataket.


Fra vår egen redaksjon har vi også fått et tips om å henge opp en brødpose med vann , noe som visstnok har skremt bort blodtørstige klegg. Kleggen er som mest plagsom for både dyr og .

Da kan du enten henge opp en pose med vann eller sette en tomatplante i vinduet. Blant oss blomstervenner sies det at fluene liker ikke lukten . Vi fylte en brødpose med vann , knyttet den godt igjen og hengte den i kjelleren. Etter kort tid var fluene borte. Ikke spør meg hva som skjedde, . Klegg (Tabanidae) er fellesbetegnelse for en fluefamilie som på grunn av de.


Blodtørstige klegg har plaget vettet av solhungrige nordlendinger. I det kjølige været i går tok insektene et hvileskjær.

Mangler: pose ‎ vann Menneskeetende insekter - hvordan holde de unna? Fluefiske › Utstyrsprat Bufret 4. Jeg har funnet meg godt til rette langs noen skogsvann i løpet av vår. Klegg har også vært en plage til tross for myggmiddelbruk, men bare på en tur. Har du prøvd å kjøre grov fisk med en plastikkpose knyttet over hodet? Da tar man en pose rundt f. Hilde Bjørvik i Troms ble angrepet av klegg på hytta:.


De neste minuttene skylte jeg minst liter varmt vann over hånda og . Slik gjør du: Lag en drikk av varmt vann , ts honning og dråpe. Spray vann på vepsen når den surrer rundt. Få bolet inn i en pose , knyt igjen, og legg hele greia i fryseren.


Bruke søppel bokser med lokk eller sikret poser. Ta papirkurven fra din eiendom så snart som mulig. Drain pytter vann , som er der klegg rase. Klegg - slik unngår du kleggbitt i sommer - viivilla.


Dette kan du gjøre ved å ta en kald dusj eller ha på kaldt vann eller en isbit.

Det er lurt å bruke en frysepose for den er kraftigere og ikke sprekker så lett. Bruk søppelkasser med lokk eller sikret poser. Ta søppelet bort fra eiendommen din så snart som mulig. Drain vanndammer , som det er der klegg rasen.


Børgefjell da du finner vann overalt til å etterfylle drikkeflaska med. Jeg for min del går alltid med en drikkepose i sekken. Klegg , bremser og snyltevepser bruker andre dyr som “rugekasser” til å klekke ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg