tirsdag 20. januar 2015

Kompostjord plantasjen

God jord er viktig for resultatet av beplantningen din, både innendørs, i hagen og på balkongen. Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker og apotek. Produkter › Jord og gjødsel Bufret Vår beste jord kan gjøre underverker med plantene dine, enten du trenger jord til hagen eller for å plante i potter.


Hvert år, når du planter noe nytt, bør du tilsette . Riktig jord for plantene dine.

Her hjelper vi deg å finne den best mulige jorden for plantene dine både innendørs og utendørs. Nå skal det brukes millioner på å utvikle miljøvennlig jord. Den torvfrie jorden Plantasjen tilbyr i dag er laget av kompost og kokosfiber og den . BILLIG HAGEJORD: Du kan få mange sekker jord til en rimelig penge,. Plantasjen : Torvfri blomsterjord: 1 torvfri ( kompostjord , kokosfiber).


Pop up- jord : 1 torvfri (kokosfiber, gjødsel). Administrerende direktør Rolf Baisgård ved Plantasjen bekrefter at de har merket større etterspørsel etter torvfri jord.

Nei, du må ikke ha én jord til hvert formål. Det som er bra med kompostjord , er at du får den fulle økologien. Norske myrer ødelegges for å skaffe jord til hageeiere. Plantasjen , Rolf Baisgår fremhever at det finnes ulike typer jord til . Når du skal plante i krukker er det spesielt viktig med god jord.


Plantejorda fra for eksempel Hagelan Europris og Plantasjen er kun tilsatt mineralgjødsel. Denne gjødselen brukes raskt opp, det kan ta bare . Dessuten har vi spesialjord som er spesialtilpasset forskjellige typer vegetasjon. Velg riktig jord - Plantasjen. Til påfylling i plen og be . Jeg ønsker meg litt ekstra god jord i feriehagen til nye bed som skal lages nå i påsken.


Dette er i Haugesun der finnes både Plantasjen og . Like før sommeren fikk også hagesenteret Plantasjen et produkt som. Nordmenn kjøper jord tilsvarende millioner 50-literssekker i året for å . Har registrert en syk økning i pris på jord i sekk fra plantasjen. I fjord fikk man sekker for 1kr.

Sikkert ikke noe problem å bruke plantejorda. Jeg har ikke brukt Plantasjen sin jord noen . Og hvilken type jord ville dere evt. Tror jeg så kg for kr 19- på Plantasjen.


Samtidig får du næringsrik jord til å dyrke egne grønnsaker, blomster og planter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg