søndag 25. januar 2015

Minidrivhus plantasjen

Velg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset plass. Drivhuset gjør at plantene dine får mer varme. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Et dekorativt lite drivhus med metallprofiler, perfekt for balkongen, terrassen eller innendørs.


Våre minidrivhus gir deg muligheten til å dyrke og forkultivere krydder, grønnsaker og andre planter i vinduskarmen eller på kjøkkenbenken.

Plasseres enkelt på plantekasser for å forlenge dyrkingssesongen. Nordgarden minidrivhus fra Felleskjøpet har plass til noen urter og . Gartner Åsta Uri mener de fleste nybegynnere kan klare seg med et drivhus som er langt mindre enn kvadratmeter. Det er ikke så vanskelig som mange tror å dyrke sine egne økologiske grønnsaker, salater og tomater. Her får du tips og råd så for å komme igang. De eneste alternativene i mitt distrikt er da felleskjøpet og Plantasjen.


Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus , veksthus, hagestue og vinterhage.

I tillegg selger vi skyvedørsgarderober, ytterdører, terrassed. Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus. Du trenger ikke dyre drivhus for å dyrke.


Sikker på jeg har sett det i tre der eller på hagelan også. Om du venter noen uker så bruker de . Treplatting, 30x30cm, h 3cm, kr per stk, Rusta. Her finner du innlegg med både store og små drivhus , kjøpt og hjemmelaget. Få byggeveiledninger og inspirasjon til å bygge ditt eget drivhus , slik at du kan forlenge den norske sommeren. Og det var alt fra økologiske urter til drivhus og hagestuer til flere hundre.


Minidrivhus i metall kr 199. Plantasjen satser åpenbart stort på sitrusplanter i år, i kombinasjon . Kjøpt på plantasjen for to sesonger siden. Ta kontakt for evt spørsmål.


Kjøpte for noen uker siden et lite, akkurat passe stort for meg, flatpakket drivhus hos Plantasjen. I dag var endelig dagen kommet da jeg med .

Nytt av året er et lite minidrivhus fra Plantasjen. Her er det plass til fire potteinnsatser som hver består av seks potter. Siden vi bor i leilighet, . Pga plass må jeg i denne omgang gå for et lite drivhus på terrassen. Fra gården til bordet, uten å forlate hjemmet.


Mat blir ikke mer lokal enn dette. Gjør deg klar for en vellykket innendørs innhøsting med plantebelysning og . Hos grønt fokus kan du velge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg