mandag 14. desember 2015

Enkel middag for 2

Bufret Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Hverdagsgryte med strimlet.


Heldigvis har vi mange gode tips som gir deg nettopp det! Planlegg hverdagsmiddager, helgemenyer og festmåltider med fristende oppskrifter laget av landets beste kokker!

Sorter etter råvarer, type retter, tidsbruk. Sunn, rask middag : Pasta med hjemmelaget pesto. Kategori: lettvint middag. Enkel salat som passer til det meste.


Camillas-raske-kyllingrett Kylling er alltid populært. Hvis du har rester av ris lager du raskt en super middag i en fei. Du trenger bacon, egg, paprika, .

Til alle sultne, matleie og slitne folk der ute (Og for all del, alle andre også): Rask, sunn, enkel og sykt digg middag på 1- -3! En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Elizabeth Lingjærde er journalist og forfatter, . Enkle middager med oppskrifter på kylling, fisk, supper og grønnsaker. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni.


Hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du muligens blant disse gode, enkle og raske oppskrif. Legg på salat og røkt pålegg av kylling eller annet magert kjøttpålegg.


Det er ikke alltid like lett få tid til å lage en ordentlig middag fra. Ukas retter byr på både kjapp og enkel mat som varmer på kalde høstkvelder. Disse middagene er sunne, raske og spennende på smak, og er ferdig før ferdigpizzaen er klar. Laks og avokado er en fantastisk.


Den er enkel i smaken selv, men desto mer tar den til seg smak. Her finnes det mange gode alternativer, men selv den enkle varianten. Trenger du en enkel og god rett som ikke tar mer enn minutter å lage. MIDDAG PÅ 1- -3: Kokk Kari Innerås pastarett til hverdags tar maks .

Billig Middag - valg hver dag. Fiskeburger med pestopoteter. KjøttdeigGrønnsaksgryte02 . Jeg fryser en del av mengden når jeg lager av 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg