torsdag 24. desember 2015

Klatreutstyr barn

Her finner du alt vårt klatreutstyr til barn. Kvalitet er viktig og det er de samme modeller som til voksen, bare mindre. Sjekk utvalget på Fjellsport. Godt utstyrt klatrepakke for barn.


I pakken får du klatresele, klatresko, kalkpose og kalkball.

Velg mellom kroppsele til de minste barna og sittesele til de litt større. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Mindre barn bør ha en helkroppsæle for å være sikret på klippen eller innendørsveggen. Picchu, klatre- og sykkelhjelm barn.


Petzl Simba klatresele for barn. Til barnet som elsker klatring har vi denne startpakken med en meget flott helkroppssele. Er du på jakt etter klatresele, klatresko mm, så sjekk Startpakke junior.


Du sparer på det nyeste klatreutstyr.

Hva trenger du for å komme i gang, og hvor mye koster klatreutstyr ? KLATREUTSTYR : De aller fleste klatreklubber i Norge tilbyr nybegynnerkurs, i tillegg er det stort sett mulig å leie nødvendig klatreutstyr. Hjelm til barn ( klatreutstyr ). Klatreselen Camp Jasper Junior er en forseggjort sittesele for barn. Klatreutstyr for nybegynnere - Dette trenger du.


En brystsele, som for eksempel Camp Bambino Chest, vil forhindre at barnet snus opp ned ved fall. Svært komfortabel og fullt justerbar sittesele for barn. Sentralløkken har kontrastfarge for at det skal være lettere å skille tilkoblingspunkt fra alt annet. Røykenbadet med utleie av klatreutstyr.


Følgende utstyr leies ut:. Nå kan UtstyrsBUAs klatreutstyr lånes GRATIS i Trønderhallen. Vi har utstyr til barn , ungdom og voksen. Sammenlign tilbud på Friluftsliv Klatring klatreutstyr barn i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . I tillegg har vi et stort buldreområde både for voksen og for barn.


I resepsjons området har vi en klatrebutikk med diverse klatreutstyr til salgs. Dette er et tilbud til barn og ungdom som har lyst til å lære seg å klatre på en trygg måte. Vi anbefaler at barna etterhvert anskaffer klatreutstyr.

Edelrid Crocy Klatresko for barn Den perfekte klatreskoen for barn Fleksibelt. Hverdag ankomst før kl 16. Voksen 10 Student 9 Barn 80.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg