tirsdag 29. desember 2015

Trommesett barn

Det er på tide å finne frem hørselvernet og lene seg tilbake mens ungen hamrer løs på ett av våre flotte trommesett ! Her finner du et flott utvalg av trommesett. Se vårt utvalg av fine kvalitetstrommesett til barn og junior √ Rimelige priser √ Fornøydgaranti √ Best-i-test-service. Junior trommesetts er ideelle for yngre barn i alderen rundt til år gammel mens en spedbarn trommesett er laget for dem rundt alderen til 6. Hos BR har vi et stort utvalg av trommer og rytmiske instrumenter - Fri frakt ved kjøp over 6kr.


Handle online, bytt i alle butikker!

Bilde av ALPINE KIDDIES Ørepropper for barn. Vi har både akustiske trommesett , digitale trommesett , diverse perkusjonsinstrumenter og trommer til barn. Utvalget kommer fra kjente og store merker, som . Kjøp et barnetrommesett hos oss i dag! Med et trommesett vil de kunne ha det mye gøy og lære samtidig.


Stort trommesett som passer til små trommslagere som ønsker å lære og spille. Trommesett barn til salgs fra Kr. Dette er et eksklusivt trommesett som passer best for de litt eldre barna , gjerne .

Et komplett trommesett for barn ! Dette settet er perfekt for nybegynnere å lære seg å spille trommer på. Inneholder basstromme, fire trommer, en cymbal, . Musikkskaping og instrumenter: Hei, Jeg er far til en åring som har begynt på . Modellnummer, DM Lite Kit. Type, Digitalt trommesett. Dette trommesettet er anbefalt fra år og oppover. VI garantert gi masse morro og læring for det lekende barnet.


Stilig jazz trommesett i flere deler, perfekt for små musikere! Med dette trommesette kan barnet leke og skape nye rytmer. Junior trommesett med tilbehør til kanonpris.


Størrelse - Stagg Slagverk. Nå kan du bli trommis på ordentlig. Ikke egnet for barn under år. Lønner det seg å ha trommer hjemme?


Han har spilt skarptromme i korps 6måneders tid på skolen. Storesøsterlillesøster spiller tromme på alt hun finner. Og hun ønsker seg trommer mest av alt i verden!

Det syns vi er så kult at vi gjerne kjøper. Ta kontakt med oss neste gang du skal ha et digitalt trommesett ! Alesis Crimson II Kit er et elektronisk trommesett med eksklusive Alesis mesh- skinn som gir det perfekt følelse og uttrykk. Den inkluderte trommemodulen har 74 . Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Musikkinstrumenter hos de ulike nettbutikkene . Pakke med diverse perkusjon for barn.


Alt kan samles i et praktisk opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg