onsdag 30. desember 2015

Lus på epletreet

Lus i hagen er noe de aller fleste hageeiere opplever. Her får du tipsene som løser problemet. Det kan være tusenvis av bladlus man må bli kvitt før du får epletreet i fred. Det er her en tykk og bred teip som gaffateip kan gjøre underverker. Og hjelpen finner du i kjøkkenskapet ditt.


Lær om bladlus og hvordan du bekjemper dem på en økologisk måte.

Søstera mi har fått lus på epletreet. Vet noen om noe som virkelig hjelper? Epletre - både lus , maur og. Lus eller noe på epletreet. LUS på epler, moreller og.


Flere resultater fra forum. Nar-lusene-kommer_-gjor-norske-hageeiere-vondt-verr. Snart blomstrer det vakkert i hagene våre, men pass på at ikke gleden blir ødelagt av lus på plantene.

Jeg har et søyleepletre som er helt fullt av noe som ser ut svarte lus. Bladene køller seg, og det er helt svart på undersiden av bladene og . Behandling av sykt epletre 15. Bladlus på plomme- og epletre 19. Selv om epletreet er en gammel gjenganger i hagene,.


I stedet bruker han olje og såpe for å ta knekken på lus , og Thiovit mot skurv. Kva gjer eg for å få dei vekk? Grønnsåpevatn såg eg var eit råd for bladlus på roser, . Men det er tvert om, maur i frukttrærne er ikke ønskelig, og kan i enkelte tilfeller gjøre stor skade.


Om en plante tørker ut så får den mye lettere lus enn om den lever glade. Det eneste stedet i hagen der mine lus er gjenstridig er i epletreet. Det er vel som regel _bladlus_ som er problemet - maurene kommer for å melke bladlusa. Mot bladlus er det mange midler, men ett som jeg. Effekt av ProNatur mot bladlus , men ikke mot møll.


Jo varmere i uka etter sprøyting, jo bedre effekt. Jeg går utifra at blomstene hadde visnet uansett, årstiden tatt i betrakning, og jeg har lest på nettet at maurene gjerne er der for å spise bladlus , . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om bladlus , så finner du det her. Kanskje sørger treet fordi vi kuttet ned epletreet som stod ved siden av.

Men så begynte små grønne lus å gnage på bladene, og til tross for . Aphis pomi eller Dysaphis plantaginea bladlus på epletre , brukt om artene Aphis pomi eller . Slik bekjemper du maur, lus og katter uten kjemiske stoffer - og mye billigere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg