torsdag 10. desember 2015

Traktor med henger førerkort

Du må ha førerkort i klasse CE for å kunne kjøre traktor og motorredskap, . Denne klassen gjelder trekking av tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg og. Betyr dette at jeg kan kjøre traktor med henger så fremt tillatt . Er traktorlappen inkludert i billappen? Gir hengerserfikat traktor lappen?


Har du lov å kjøre traktor med bilsertifikat?

Førerkort klasse BE - Trafikk 2. Får man traktorlappen ilag med bil med henger? Dette spørsmålet og svaret er mer. Les mer om førerkort for traktor og motorredskap her.


Der taster du inn registreringsnummeret på bil og henger , og legger inn din egen førerkortklasse. Da får du oppgitt lovlig nyttelast. Noen som har noen ide hvilke traktorer som kan kjøres på. Merk at klasse B også gir rett til å taue henger på inntil 7kg etter nevnte traktor.


Kva har eg lov å kjøre med traktor lappen?

Flere resultater fra gardsdrift. Forskriften om førerkort er nå endret, med i ikrafttredelse 1. De som derimot fikk traktorlappen gjennom å ta hengerlappen for bil . Og husk at selv om traktoren kan kjøre i kilometer i timen, er det ikke. La oss ta bil med tilhenger og førerkort klasse B som er bil opp til . Trinn Grunnleggende kjøretøy og . C og CE for å kunne kjøre med tilhenger. De nye førerkortreglene skaper hodebry både for trafikklærere,. B - førerkort , kjøre traktor på tonn med henger som går i 80 . C, og CE om tilhenger var tilkoplet.


Vanlig førerkortklasse T gir rett til å føre traktor og motorredskap som har en. Eleven skal koble av og på henger og kunne rygge med traktor og henger. Har man førerkort på traktor eller kl BE kan man utvide til å få lov til å kjøre traktor. En gjennomgang av regelverket viser at selv 16-åringer kan ta førerkort for klasse T ( traktor ) og kan dermed kjøre traktor med tilhenger som har . Fra nyttår får ikke 16-åringer førerkort for de største og hurtigste traktorene.


I de mest ekstreme tilfellene kan traktor og henger med last ha en . Klasse BE gir også lov til å kjøre traktor med tilhenger med tillatt totalvekt. Hos oss kan du få traktorførerkort : Du må ha gjennomført trafikalt grunnkurs og fylt 15. Den praktiske prøven avlegges på traktor med tilkoplet tilhenger.

Traktor til førerprøven skal ha hjul, være registrert for to personer, ha konstruktiv fart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg