torsdag 31. desember 2015

Sammenleggbar solseng

Praktisk og sammenleggbar solseng – perfekt til late dager i solen! Ved hjelp av håndtak kan du enkelt ta den med hvor du vil. Denne høykvalitets solsengen er utstyrt med et justerbart tak slik at du trenger ikke å bekyre deg om gjenskinnet. Ryggstøtten er justerbar til at du kan legge deg . Denne kvalitete bambus solsengen med justerbare posisjoner kombinerer stil og funksjonalitet.


Letthåndterlig solseng med ryggstøtte som kan vinkles, polyesterstoff og stålramme.

Med en solseng fra JYSK får du optimal avkobling, og du kan glemme alt stresset. Vi har mange forskjellige solsenger , og du finner helt sikkert en som passer til . En herlig solseng eller solstol lar deg virkelig ta vare på årets solrike dager. Vi har praktiske, sammenleggbare og lettstelte solsenger og solstoler, og de er . Komfortabel solseng med aluminiumramme og pute i UV-bestandig kunstrotting.


Vi har valgt ut favoritt solsenger og solstoler – alt fra de helt enkle til. Plantasjen fører solsengen Magaluf, som er helt sammenleggbar og . Sortlakkert stål understell med sort UV-bestandig tekstil.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. TA MED DIN EGEN SOLSENG TIL SYDEN: Med en sammenleggbar solseng i kofferten kan du droppe kampen om solsengene - og du . Sammenlign priser på Solsenger og solstoler. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi har solsenger , relaxstoler og andre spennende møbler til camping og stranden ,. VidaXL Solseng med solskjerm.


Solstoler og relaxstoler er sammenleggbare stoler, som er lange og . Enkel solseng med ben i hvitlakkert stål og trekk i kraftig marineblå polyester med enkel hvit kompass-dekor. Regulerbar rygg - sammenleggbar. Utendørs sammenleggbar solseng av akasietre. Toll og MVA er inkludert). Fiam Amigo Solseng - En populær, vedlikeholdsfri klassiker ! Solsengen har justerbar ryggstøtte og den er sammenleggbar.


Amigo XXL solseng fra Fiam. Laget i aluminium og texfil. Amigo XXL er en sammenleggbar solseng i aluminium og tekstil, noe som gjør at den tåler å stå ute samtidig som . Dobbel polyrotting solseng - 195x116cm - med sidebord.


Rotting Solseng med puter og justerbar rygg - grå - Dublin.

Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Klassisk, sammenleggbar , vedlikeholdsfri og med justerbar ryggstøtte. Gynge-solsengen fra Fermob er sammenleggbar og lett. Osmose, designet av Sakura .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg