mandag 28. desember 2015

Vekstlys til planter

Med riktig vekstlys kan du dyrke krydder og grønnsaker innendørs hele året, og sikre at plantene overlever i hjemmet selv uten naturlig lys fra et vindu. Uten tilstrekkelig lys blir plantene tynne og puslete. Planta lengst til venstre har stått under vekstlys , planta i midten har stått under en lampe . Vil du gi plantene dine de beste forholdene? Vi har alt av grolys, hps, sparepærer og plantelys.


Kunstig belysning for dyrking av planter inne.

Med LED vekstlys vil så godt som 1 av lyset fra diodene bli absorbert av plantene til fotosyntese. Hos tradisjonelle HID pærer (HPS og Metal Halide) går ca . Dyrking i vinduskarm med dagslys blir ensidig og kan bli for sterkt. Plantene strekker seg mot lyset og blir lange og hengslete.


Sammenlignet med en vanlig lampe har VÄXER vekstlys et spesielt. Med vekstlys gir du stiklinger og planter riktig lys så de utvikles best mulig. LED- vekstlampene vi har gir et lys med riktig farge som ikke avgir varme. Det du trenger å vite om plantelys.


Spesielle lysstoffrør til planter gir fine og tette planter.

Det er det vi alle ønsker oss. Det kan hjelpe deg å spare mye plass. Du kan dyrke forskjellige planter , frukt, grønnsker etc. Drivhus-dyrkning: Drivhusdyrkning av blomster og grønnsaker er . LED Vekstlys for ditt drivhus eller innendørs kjøkkenhage. Hei, Jeg planlegger å anskaffe lys til: 1. Lav varmeutvikling for planter og brannfare.


Jeg trenger tilleggslys til plantene mine som jeg dyrker på en bod. Som vekstlys i vekstrom der det ikke er dagslys og kun gis kunstig lys. Vekstlys eller plantelys er en kunstig lyskilde, vanligvis et elektrisk lys,.


Vekstlys er sikkert fint for de som skal ha store mengder, men for meg (og kanskje også deg) som skal ha begrenset med planter , så fungere . Forbedrer veksten til dine planter med optimalisert LED belysning. De fleste planter nyter godt av ekstra plantelys på vinteren, og vi anbefaler ar. Bilde av Plantelyspære LED Supergrow 2. LED-lampe for overvintring av blomstrende planter og middelhavsplanter i lav temperatur.


Disse lampene avgir et kaldt hvitt lys. Litt tørt stoff, kanskje - men forhåpentligvis også litt nyttig. Lysstoffrør er ganske bra som vekstlys!


I Norge er store deler av året for lite lys fra solen til at plantene kan vokse.

Med våre plantelys kan du flytte sommeren innendørs, hele året. Foreløpig har ikke LED- vekstlys slått igjennom i kommersiell. Potten legger til rette for optimale vekstforhold til en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg