fredag 25. desember 2015

Permetrin veps

Veps er ikke bare irriterende, for noen kan den være direkte farlig. Permetrin på boks tar livet av veps umiddelbart. Super permetrin insektspray med sprøyterør. Det finnes mange arter av veps , men det er særlig tysk veps og jordveps som plager oss i våre boliger.


Power permetrin kraftig insektspray med sprøyterør.

TRINOL SUPER PERMETRIN 500ML Forbedret kraftigere produkt som raskt dreper insekter. Meget effektiv på blant annet maur, veps , fluer, borebille og . Allsidig og effektivt middel mot flygende insekter som fluer og veps , og krypende insekter som maur, stokkmaur, stripete borrebiller og husbukk. Når jeg satt ute på terrassen isted oppdaget jeg ivrig aktivitet av vepser under den ene taksteinen. Skumspray beregnet for å drepe veps i vepsebol.


Bolet bør behandles sent på kvelden eller tidlig om morgenen da aktiviteten er mindre. Men da oppdaget de til gjengjeld en hel sverm med travle veps som fløy.

Først sprayer jeg med permetrin for å nå inn til bolet og få tatt livet av . En bestselger innenfor sprayer. Fungerer mot veps , fluer og andre flyvende og krypende insekter. Leveres med forlengelsesdyse, dreper alle former for insekter.


Allsidig middel for flygende og krypende insekter av alle slag! Middelet virker i opptil seks uker. Totten bruker å spraye med permetrin på kveldstid. Dette er effektivt og vepsene dør raskt!


Følger med et forlengelse rør som gjør det mye lettere og . Med vepsen gjelder det å unngå en angrepsreaksjon, og da er . Med forlengelsesdyse for å komme til sprekker. Har observert at det har vært litt trafikk med veps ut og inn av en ventil. Insektsspray super permetrin trinol 5ml. For vepsene har de ingen funksjon mere, og alle arbeiderne er.


Han har travle dager i skadedyrbekjempelsesfirmaet Anticimex. De fleste oppdragene nå om dagen går ut på å fjerne veps.

Mest solgte spray mot veps ,fluer og andre flyvende og krypende insekter. Dreper raskt insektene og har i tillegg en beskyttende virkning på området som er behandlet . Vi ble kvitt endel veps i fjor da vi fikk byttet tak, men nå er det ille igjen. Ble angrepet av 5-veps opptil flere ganger og var nødt å slippe det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg