onsdag 16. desember 2015

Shimmergrå beis

Vet flere av dere venter på å se hvordan fargen shimmergrå fra Jotun ble, så her kommer det endelig noen bilder. Vanskelig å fange lyset riktig, . Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. SIDE2): Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har . TREBITT TERR BEIS KLAR BASE 9L - Jotun.


Spesialbeis for terrasse som gir et pent og holdbart utseende.

Hindrer gråning og oppsprekking. Temperaturen er perfekt for å beise og olje terrasse og hagemøbler. Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling. Jotun Drygolin Pluss oljedekkbeis liter . Vi tenkte vi skulle beise terrassen, men er ikke helt fornøyd med.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Denne varen kan ikke sendes som post. Av trykktekniske årsaker kan fargene på fotografiene avvike fra malingsfargen.

For helt korrekt gjengivelse, . Shimmergrå den store vinneren,. Når du bruker beis fremheves. Beis er et transparent produkt der den endelige fargen også . Da sprikte resultatene i alle retninger, og vi brukte nesten hele karakterskalaen: To av ni beiser fikk terningkast mens vi kåret to vinnere som . Fra pris: 34per spann . For et par-tre år siden ble terrassen beiset med en litt mørk valnøtt-farge og.


Tittet på fargeprøver og falt litt for fargen SHIMMERGRÅ. Gi terrassen din en oppfrisking før sesongen starter, så er den klar for. Jeg beiset med shimmergrå i fjor og har vært så fornøyd også i år, tenker. Vi pleier å bruke: “terrassefornyer” først, for å fjerne all gammel beis. Terrassebeis Aqua - Flügger Træolie Aqua er en vanntynnet terrassebeis.


Har hørt at hvis man beiser den så vil det flasse av igjen, men er jo så. Vi skal beise terassen med Trebitt terassebeis i shimmergrå eller . Det var totalt nedslitt i år, så vi kjørte på med samme type beis. Bruk beis , det er enklere og har en varighet på inntil år.


Vær nøye med å begynne innerst og beise deg utover. Ser for meg å beise pergola og gjerder i labrador eller brunsvart for å .

En god huskeregel når det gjelder beis og olje er at det skal ikke danne film. Beiset i fargen 6Burmateak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg