fredag 25. desember 2015

Scansport sportstape

Scansport sportstape 38mmx10m 1stk. Uelastisk slitesterk tekstil for god støtte. Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Sterk og uelastisk tekstiltape, som er bestrøket med Zinkosyd lim.


Sportstape brukes ved behandling av leddbån muskel og seneskader. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Sportstapen er en sterk uelastisk tekstiltape som gir god støtte og stabilitet. Tapen har en sagtagget kant for . Trykk på bildet for å zoome.


Kraftig sportstaape, rivbar. Allergitestet, meget god limkvalitet. Uleastisk tape av høy kvalitet.


Praktisk og stødig sportstape for taping av fingre, knær og andre ledd som trenger støtte før og . Beskrivelse av artikkelen. En av markedets beste sportstape ! Lett rivbar, sagtakket kant og gir god støtte. Skriv ja takk i kommentarfeltet . HMS Undervisning leverer kurs i både basal og avansert førstehjelp til privatpersoner, bedrifter og legekontorer samt Industrivernets grunnkurs . En stabil og kraftig sportstape. En kraftig sportstape, som gir god støtte og stabilitet.


ProffXtra tape, extra lim för bästa vidhäftning. Oelastisk stark textiltejp som används vid behandling av . Brukt Norgesplaster scansport sportstape boks i Oslo - Norgesplaster scansport sportstape boks publisert av Richardson i Oslo. Produsert av bomullsvev med høy styrke. Jeg bruker sportstape til alt mulig. Prøv kinesiotape i stedet for sportstape.


Bomullsvev med høy styrke. Specially developed athletic tape. Provides maximum protection and support to . Sjekk priser på sportstape scansport. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp sportstape scansport billig i nettbutikkene. For oss i Macron er kvalitet viktig. Denne isposen er ideell ved behov for rask nedkjøling ved akutte muskel- og . SCANSPORT SPORTSTAPE COACH 8CM X9M TAPE med god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg