tirsdag 22. desember 2015

Kombihenger atv

Kontakt en forhandler for et godt tilbud. BK kombi henger som koster veil 17. Meget praktisk flerbrukshenger. Lik tømmerhenger, men blir levert med plan og tipp.


Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger.

Til kombihenger (v.nr. 880). Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Espegard Kombihenger til ATV.


Leveres med teleskopdrag, komplett med . Norsk forum for firehjuling atv quad - en avdeling i 4x4norway. Her får du tre hengere i en. Ypperlig for jakt, og frakt av eks elg.

Tipphenger, Liten varehenger og tømmerhenger. Helgalvanisert stålkonstruksjon. Kan enkelt bygges om til tømmerhenger. Planet kan fjernes og rørstøtter til tømmerhenger følger med. VI er autorisertforhandler av Polaris, Pioner, Yamaha, Can-am, Sea-Doo og HSS tilhengere!


Et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk! Montana-trailers Norge består ev en serie med tilhengere og utstyr til ATV. Minitilhenger i plast ATV. Skaff deg en robust henger for transport med din ATV.


ATV henger - Hydraulisk manuell pumpe tipp. Kran med vinsj og støttebein ATV. Vi utfører service og reparasjoner på snøscooter og ATV , alle merker. Bronco kombi henger med avtakbar platt og tømmerstaker. Vi har kun stk ATV kombi henger fra BK igjen, robust henger som tåler røffe forhol kassen kan lett demonteres for event.


Montana ATV Kombihenger består av tømmerhenger og tilhørende innleggplan, og leveres både som pakke og som separate komponenter. I bilregisteret finner du alle norskregistrerte kjøretøy.

Sluttpresentasjon av tverrfagleg prosjekt Programfag Teknikk og industriell produksjon. Sterk kombihenger som er regulerbar i lengden med avtagbart lasteinnlegg! Robust og solid bygget henger bygget på . Klikk for å se større versjon. ATV -tilhengar m_fast plan.


Montana kombihenger eller Multihenger som den også kalles, leveres i lakkert ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg