mandag 14. desember 2015

Salg av høy til hest

Vi selger egenprodusert Norsk høy ,halm og silo til hester , sauer, gnagere og andre dyr, høyet blir levert i store eller små baller. På Aalerud produserer vi kvalitetsfôr til hest. Ensilasje til hest ønskes kjøpt i ganske stor mengde! Som de fleste som kommer til denne siden for første gang, har du sikkert funnet ut at det er stor forskjell mellom høy til hest og høy til ku. Høyet er fra førsteslåtten altså første innhøsting.


Tørt høy av god kvalitet selges.

Vi produserer høy av timoteiblanding med svært god kvalitet. Vi har nå 1høy til hest selges fra Finn. Vi tilbyr økologisk høy , høyensilasje, samt. I tillegg til eget bruk av fôret har vi levert fôr både til hest , sau og geit. Fuglenes Gård produserer hovedsakelig høy og høysilage.


Søkeord: Bjørk Bjørkeved Torvstrø Skogbruk Hestefor Vedsalg Hest Vedutsalg For til hest. Sotra Trav og Hestesportslag har hentet inn litt tilbud og priser på ensilage, høy og spon til medlemmene. Under er det leverandører å velge i.

Vi selger og leverer høy , høyensilage, sponballer, torvstrø, havre og kraftfôr. Disse ballene er laget spesielt for hest og kan ikke sammenliknes med våte kuballer. Minstebehovet for grovfôr til hest er kg tørrstoff per 1kg levendevekt. Er det nokon som har kjøpt svenskehøy siste åra og eksisterer. Stort sett overfølsomme ridehesteiere som handler hele lass med høy eller . Eksempler på grovfôr er høy , vakuumpakket høy og tørket gress fra høyballer ,. En hest som veier 5kg trenger derfor minst kg tørrsubstans hvert døgn, men.


Gras er viktigaste av Norsk grovfôr. Grovfôr er det viktigaste fôrmidlet til hest. For å få det ein kalla lagringstørt høy må TS vera over.


Høytech selger, men jeg vet ikke helt med seriøsiteten. Høy fra - til - - kr pr kg avhengig av pakningsstørrelse og type. Annonsen har utløpt og er nå arkivert. LEIE AV HEST PÅ FÒR: For de som her gjennomført TRYGG MED HEST II, . Spørreundersøkelsen viser at høy fortsatt er det mest brukte grovfôret til hest.


Salg av følgende produkter: Kutterspon i pressa baller, kg, brukes til strø for storfe, hest etc. Firma Tjølling Hestefôr ble først stiftet som Høytech AS og ble startet for år siden.

Jeg har to marsvin, og da jeg kjøpte de fikk jeg med en kjempe svær sekk med høy. På Berg produseres høy , ensilage og ved til eget bruk og til salg ! Ensilage av god kvalitet (H tørr, grønn og velsmakende). Det er snart tomt, og jeg må kjøpe nytt.


Tørket og presset ute på jordet, og. Slikt høy egner seg spesielt godt til hester som har lett for å legge på seg og i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg