søndag 27. desember 2015

Plantekasser i tre

Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling. Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter, blomsterpotter, . Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. Skjuler til selvvanningskasse tre 86x45xcm.


Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre. Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du.

Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Du skal ha åtte langsider og åtte kortsider til totalt fire rektangulære plantekasser i tre ulike størrelser (se skissen). Et forslag er at den minste . Noen er enkle, men funksjonelle. Plantekasser finnes i utrolig mange forskjellige varianter.


Andre er nesten små kunstverk eller kan brukes . Har funnet et veldig smart system i Danmark der man kan bygge bl. Naturlig motstandskraft og skjønnhet - Utsøkte blomsterkasser for inne og utebruk.

Materiale: Behandlet Douglas Pinewood. Tre er et fleksibelt materiale. Trenger du plantekasser laget etter mål er tre det naturlige valget. Holder godt på fuktighet . Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Trinn 2: Skru på de centimeter lange plankene på to av lektene. En planke øverst og en nederst, slik at du kan fordele de andre tre plankene . BEDD blomsterkasse etter tre dagers rustingsprosess.


Hvordan lage en plantekasse av tre til terrassen eller balkongen Hvis terrassen eller balkongen trenger litt skygge og du har lyst til å plante et lite tre eller en . Tips fra bybonde Andreas Capjon til å lykkes med plantekasser. Hva slags kasser du trenger, blandingsforhold jord og kompost, ettergjødsling og planlegging. BEDD er et ganske nytt konsept for plantekasser som kan brukes både ute og inne.


Vi har satt ut plantekasser og plantet herlige grønnsaker. Vi har tre plantekasser stående på plenen foran museet som tilhører Sagelva barnehage. Lige siden, jeg for nylig viste et billede af min nye terrasse, der er afsluttet med et højbe har jeg fået en masse spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg