torsdag 17. desember 2015

Strøm mot snegler

Men hvordan setter man opp et elektrisk gjerde mot brunsnegler ? BARRIKADE: Elektrisk gjerde er siste virkemiddel i kampen mot. VG Nett) Svein Aarbø fra Fitjar har laget et strømførende gjerde for å ta . STRØMGJERDE : Olav Hamar har spesiallaget et strømførende. Dermed har heller ikke Mattilsynet noen innvending mot sneglegrillgjerdet.

Man kan også kjøpe fysiske barrièrer av plast, eller metall, eller strømførende gjerder mot snegler. Se til at sneglene ikke kommer under, og at . Hanovergjerder med strøm har blitt populært de siste årene. Sjekk hvordan John holder sneglene unna. Slik fanger du brunsnegler med melkekartong!


Med det laget han sitt eget effektive våpen mot sneglene. Kampen mot iberiasneglen er ikke for sarte sjeler. Det finnes også strømgjerder beregnet på snegler.

Fire forebyggende tiltak mot brunsnegler. Det går sakte, men sikkert mot lysere tider. Nordmenn bruker nesten ikke fornybar strøm. Pallekarmbed - beskyttet mot snegler og rådyr!


Bilde av grønnsak kassen med strømgjerde mot snegler. Du har ikke de nødvendige. Frustrasjoner i jordbæråkeren - det må ut! Utrolig godt nytt mot brunsnegler ! Slik bekjemper du brunsneglen - naturvernforbundet.


Miljø i hverdagen › Hus og hage › Hage Bufret Lignende Mange snegler kan for eksempel gjøre stor skade på planter, les mer hos Bioforsk. En av de mest kjente er brunsneglen eller brunskogsnegle som den egentlig . Foreldre raser mot Oslos miljøfest til 1millioner. Mange ber om å få de aller beste rådene i kampen mot sneglene. Bioforsk er eksperter på området og har laget en liste på ti ulike metoder, . Det selges mange forskjellige typer gjerder og kanter med og uten både strøm og kobber til bruk mot snegler.


Jens Reerslev er selv ingen tilhenger av å benytte gift i kampen motsnegler , og han forteller at han er imot at folk legger ut gift fordi det også . Har hørt at brunsegla ikke er særlig glad i strøm , og har derfor tenkt å rulle ut kobbertåd rundt grønnsakshagen.

Etter tre år med aksjoner mot de forhatte bløtdyrene, ber aksjonsgeneral Brede Holst om hjelp til innsamling av data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg