onsdag 30. desember 2015

Feste bunnsville til betong

Grovrengjør borhullet fri for borstøv ved å føre borhammeren fram og tilbake 2-ganger. En ny svillskrue presser trevirket mot underlaget ved hjelp av smart design. Det skal gjøre det enklere å montere sviller og bjelker, forteller . Men, hva er den riktigste måten å skru fast svillene i betong , noen. La ned bunnsvill der eg ville ha den, bora gjennom treverket med trebor, .

Hurtig montering i betong og massive materialer. For feste av bunnsvill bør det benyttes en dokumentert betongskrue e. Ekspress spiker er elzink og bør . Fester du i tre, gips eller betong ? Hver fredag fremover presenterer vi et prosjekt du kan gjøre selv. Sviller: Vi bruker en bunnsvill og en toppsvill . Vi starter med å rulle ut grunnmurspapp for å hindre restfukt fra betongen å komme.

Deretter legger vi ut bunnsvill à 48xsom vi kapper på mål for at det skal. For å feste bunnsvillen, bruker vi slagdrill og borrer hull, og deretter slår vi ned . Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong , og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Kort demonstrasjon av forankring av grunnmurssvill til murkrone med ekspansjonsbolt. ESSVE har et bredt sortiment av produkter for innfestning i ulike materialer. For at din montasje skal bli så.


Det forutsettes bunnsvill 48x1i fasthetsklasse Celler høyere iht. ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong , Leca og Siporex. Fasitsvaret er å ta opp gulvet, legge om folie, feste bunnsvill osv. Når såla er klar skal vi nå støpe ett skift med laceblokker, feste bunnsviller og snekre.


Tagget med: bunnsvill Konstruksjon leca muring reisverk stender Vedskjul . Hva er greiest å bruke for å feste 2xi leca? Disse sitter godt i betong , men tilsvarende dårlig i leca. Ved bruk av trebjelkelag skal det i hver betongsøyle CC 6mm mures. Denne skal benyttes til å feste 198x48mm bunnsvill som festes med .

En fuktbeskyttende papp for å bruke mellom betong og tresviller. Grunnmurspappen legges ut på grunnmuren og festes ved at svillen plasseren oppå og . Det er som oftest enklere å sette opp nytt reisverk enn å feste lekter i betongen. Skru og evnt lim en bunnsvill på gulvet og en toppsvill i taket, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg