onsdag 23. desember 2015

Stiklinger av bærbusker

Du må bruke noen friske, unge . Tiden er inne for å lage flere bærbusker. Jeg setter stiklinger på et felt av plenen hvor jeg planlegger et nytt . Har sett på mange videoer på om hvordan man kutter og planter stiklinger fra div frukt og bær. Det er veldig lett å formere lavendel ved å ta stiklinger.

Men ingen nevner NÅR på året dette . Ripsbusker og andre buskevekster! Avleggere av ripsbusker 10. Hvordan formere ripsbusker?


I denne artikkelen viser jeg deg enkelt og tydelig . Ved hjelp av stiklinger kan du lage gratis kopier av hagens blomster, trær og. Busker som roter seg selv ( stiklinger ).

Nå i juli er den perfekte tiden til å lage nye busker og trær – helt gratis! Den letteste metoden å bruke er halvmodne stiklinger. Når det gjelder stikkelsbær og rips har jeg satt toppskudd i litt fuktig jord under morplanten.


Neste år har jeg hatt småplanter. Stikling fra ripsbusk - hvor. Formering av planter -deling. Flere resultater fra forum. Stell, vedlikehold og formering › Frø og formering › Artikler Bufret Lignende 24.


Det er også flere grunner til å stikke i jord i stedet for å sette dem i vann. Skaff deg gratis planter til hage og stue ved å ta stiklinger av andre. Hva med å lage en liten oppstammet bærbusk til å ha i en stor potte ved . Fikk du lite bær på bærbuskene i fjor? Da kan en klipperunde gi buskene nytt liv!


Børst støvet av beskjæringssaksen, for nå på ettervinteren er . Bærbusker må beskjæres regelmessig for å fjerne gamle, slitte greiner og fremme. Du kan også enkelt avle frem nye busker fra stiklinger , som du kan ta nå om .

Eh, ja, da gir det jo mening. Hageselskapets gartner Marianne Utengen viser hvordan du får flere planter ved å ta stiklinger. Lurer du på hvordan bærbuskene skal beskjæres?


Og for frukttrær og bærbusker er det helt nødvendig for å få god avling og. Da er det kjempesmart å bruke det vi skjærer av som stiklinger ! Kjøp billige bærbusker om høsten. Slik får du deilige bær neste sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg