tirsdag 29. desember 2015

Brokkolispirer kreft

Men visste du at brokkolispirer har gjentatte ganger vist seg å være en av. Sulforafan har også vist seg å drepe kreft stamceller og dermed . Mye tyder på at et anstendig inntak av brokkolispirer og kål kan hindre flere fryktede former for kreft. Husk hvitløk til biffen, da. Pynt salaten eller brødskiven med en stor neve brokkolispirer ,. Bare små mengder ferske brokkolispirer gir like stor helsegevinst som større mengder fullvokste grønnsaker, ifølge forskere ved John Hopkins .

Når du tygger en brokkolispire frigjøres enzymet myrosinase, som frigjør. Om GEO brokkolispirer : Brokkolifrøspirer er en utmerket kilde til vitamin A og C, kalium og jern. Les om forskning på brokkolispirer og kreft her.


Krigen mot kreft : Antistoffer trekker kreften ut av skjulestedet. Helt vanlige ingredienser i middagen kan beskytte mot kreft , ifølge studier gjort av den. Det kan redusere risikoen for at allerede påvist kreft skal bli mer.


Brokkolispirer kan hindre betennelse og kreft i magen. I en studie der halvparten av deltagerne spiste brokkolispirer daglig, fikk .

I tillegg anses brokkolispirer som en komplett matkilde, siden den inneholder. I følge Helsekostopplysningen inneholder brokkolispirer også glukorafarin . Stoffer som kan styrke immunforsvaret vårt og beskytte mot kreft og. Brokkoli spirer er frø fra brokkoli plante som har spirt og vokst i tre til fem dager. Til tross for den kraftige anti- kreft egenskaper av brokkoli spirer , de er . Forbruket av brokkoli spirer , som inneholder SGS, også redusert mengden. Brokkoli, tilberedt på riktig måte, ser ut til å hemme utvikling av kreft.


Han gir deg tipsene til matvarer som kan forebygge kreft. Andre cruciferous grønnsaker med ITCS inkluderer moden brokkoli, kål, grønnkål , kål og andre. En liten boks med gram brokkolispirer dekker ukesbehovet, og nå er slike . Broccoli som medisin: Hvorfor du bør være økende brokkolispirer.


Brokkoli inneholder fytostoffer som har vist seg å beskytte mot flere typer kreft. Mus uten hår som spiste ekstrakt fra brokkolispirer i uker, utviklet prosent. Stoffet er også kjent for å ha en preventiv virkning mot kreft. Ifølge Johns Hopkins University inneholder 3-dagers brokkoli-spirer så.


Studier viser at sulforafan kan forebygge flere typer kreft (det finnes studier på både tarm-,bryst-,blære-og prostatakreft). Hver eneste natt og dag, bakes det ferske bakevarer i vårt bakeri og konditori på Grini Næringspark på Østerås i Bærum.

Ferske bakevarer og kaker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg