torsdag 9. mars 2017

Brukt forhekk

KVALITETS FORHEKK FRA FRANSKE COSNET MED OG UTEN FANGITTER Meget gode forhekker i svært god kvalitet fra Franske Cosnet der dem har egen . Liste over alle Forhekk på Agriaffaires. Kraftig og solid rundballe hekk for storfe. Ruster ikke Vedlikeholdsfri Lett å flytte på.


Held foret tørt Leveres i grønn eller rosa.

Kellfri 3-delt forhekk med eteplasser. Fôrhekk med fôrplasser, forsterkede bogbøyler og med kraftige rammerør tilpasset store,. Kjøp alt innen forhekker og krybber til dine dyr. Alltid høy kvalitet og rask levering.


Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe, hest og sau. Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk.

Felleskjøpet nettbutikk - Krybbeformet fôrhekk for sau fra IAE. Denne kan leveres med eller uten tak. Forhekken kan åpnes slik at man kan legge inn Rundballer uten frontlaster. Vi har i perioder noe brukt materiell.


Bateson 355B Bil Maskinhenger. Fjøset til søyene har tidligere vært brukt til ammeku på talle av en tidligere eier. Vil anbefale å sette opp en forhekk ute litt unna liggeplassen, . Så planen var da å lage forhekk og bruke finmasket høynett inni. Hest skal ha forhekk uten toppring.


Pass på å sette forhekken på en tørr. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte traktorer og . Jeg har nå laget en ny forhekk og så langt virker den kjempebra. I steden for trær kunne man jo brukt solide gjerdestolper og plassert dem så . Her finner du en oversikt over alle brukte traktorer, brukte treskere og redskaper hos A-K maskiner. CD)filmer som kommer på kino .

Brukt , bra og billig fjøsinnredning. Kjell S Nytrøen tok turen fra Rendalen for å prute til seg et par forhekker til kalvene hjemme på gården. Alvdal jff ønsker velkommen til.


Ved en Giskes-avgang vil Ap jakte ny finanspolitisk talsperson. Det som er bra med en forhekk er at foret blir oppbevart på et sted som befinner seg. Vi produserer forhekker for inntil rundballer. En variant er 1 lammesikker.


Stålbuehus gir lave bygg med stort innvendig volum. Hvordan fôret er lagt inn i forhekken vil også ha en innvirkning på fôrspillet. Godt kuttet fôr gir godt fôropptak.


Har brukt slik forhekk selv og det er nok en fordel om den står med den ene siden inntil noe stødig så den ikke velter, men da får du problemet . Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg