torsdag 23. mars 2017

Mynteolje mot mus

Han bare så en mus kjører gjennom gulvet på kjøkkenet. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det finnes en genial løsning som både sikrer boligen din mot insekter og gnagere, samtidig . Slik holder du rotter og mus unna hus og hage. Hvordan forebygge huset mot rotter og mus ? Blant annet kan man sette ut rottefeller, eller mynteolje.


Tanken på masse døde mus som ligger og dør på seg i de små koselige reirene frister heller ikke.

Vi har en liten jente på mnd som putter alt . Lydrepellenter, som skal jage vekk mus med lydsignaler, selger som varmt hvetebrød. Mus - og rotteprodukter kan være din venn i nøden. For har skadedyr først kommet.


Gnagere liker ikke duften av mynteolje. En vidunderlig plante i kampen mot plagene. Insektenes viktigste rolle i økosystemet vårt er å hjelpe organisk materiale med å brytes ned.


Leste at mus ikke liker peppermynteolje lukten så har dryppet en del dråper . Når det brukes riktig, vil peppermynteolje holde mus unna trygt.

Mus også gå mot veggene for å veilede dem gjennom rommet, fordi deres syn er dårlig, men . Det er bekymringsfullt å ha. I motsetning til mus , trenger rotter daglig tilgang til en vannkilde. Du har kanskje prøvd produkter mot edderkoppene som du har kjøpt på.


Bland dråper peppermynteolje med litt flytende oppvasksåpe. Mangler: mus Liker du ikke edderkopper? Her får du flere enkle, effektive tips til. Katter er fantastiske jegere, så det er derfor rotter, mus og til og med edderkopper hater dem.


Kokt i olje ble den gnidd i panne, tinning og nakke mot hodepine. Peppermynteolje med mentol virker kjølende og har en svakt. Sambo var innom en butikk for å kjøpe rottegift og fikk anbefalt MØLLKULER mot mus og rotter. I følge selgeren er møllkuler laget av noe av det . Edderkopper, maur, mus og andre gnagere, misliker lukten av te.


Dynk noen tørre teposer med litt peppermynteolje eller legg de ut. Klem en fuktig tepose mot blåmerker for å lette ubehag og bidra til . Mus liker ikke lukten av mynteblader, mynte olje eller peppermynte olje. I likhet med oss mennesker, vil rotter og mus inn i varmen når temperaturen faller. LES OGSÅ: Har kjempet mot rottene i år .

For å kunne bruke denne kraftige duft for å bli kvitt mus i huset, plassere den. Temus musegift i 50g giftstasjon (tot.kg).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg