fredag 17. mars 2017

Scott sykler

Hos XXL har vi et stort utvalg av Sykler med dagers prisløfte! Vi tilbyr et stort utvalg av kjente sykkelmerker. Stevens bikes, Scott , Basso bikes, NOR Bicycles og mange fler! Siste frist for bestilling er satt til 19.


Rå rittmaskin med boost og karbonramme! Rå karbonsykkel for aktiv trening og turritt!

Scott Scale 9har en super lett karbonramme med boost aksling. Kombinasjonen av FOX dempergaffel, Sram N. Scott har lang erfaring med produksjon av kvalitetssykler og utstyr til gunstige priser. Se vårt beste utvalg av Scott - sykler og tilbehør på Fjellsport. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Med samme geometri som sine Carbon søsken. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Terreng, 6-år, Diameter (hjul) 2.

NESTEN UBRUKT SCOTT CARBON STR. SYKKEL MED MYE UTSTYR OG OPPGRADERT MED MEGET SOLIDE MAVIC HJUL ! Fin sykkel for den aktive mosjonist. Tross lav vekt er denne rammen stivere og har bedre demping enn . Røff hardtail med plus-dekk som gjør det lettere for kiden å henge med på stiturer. Solide mekaniske skivebremser og lav ramme.


Perfekt for leking i skog og . Med 2plus settes en ny standard innen terrengsykling. Nå kommer flere og flere sykler med tommer store hjul. Scott er heller ingen dårlig sykkel , og den kan nok gi sine eiere mange fine turer i . Har tenkt til å ha skjermer på den, men la merke til at det ikke var noen skruhull til å feste dem i. Sport Lillehammer har stort utvalg av racingski langrenn. Er du av typen som primært sykler på grusveier og snille stier? Også veldig bra hjulsett . Scale jr Plus rigid er en flott barnesykkel fra velkjente Scott.


Sykkelen er laget med fete dekk som passer perfekt for barn som sykler mye i . Scale-modellen har eksistert i mange år . Supertrac RC terrengløpesko herre SCOTT.

Kinabalu RC terrengløpesko. At SCOTT , cycling is part of our life. Guided by innovation, technology and design , we develop some of the best bikes, apparel and equipment for you.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg