torsdag 16. mars 2017

Fiskars turøks

Liten og lett - lett å ha. Den ultimate lille turøksen som med dens kompakte størrelse passer i enhver tursekk. En ypperlig turøks som både har styrken til våre store økser, men også et kompakt design som enkel kan taes med på tur.


Allsidig øks som egner seg til friluftsliv, camping og feriebruk. Her finnes en øks for alle, om du .

Du har ingen produkter å sammenligne. Tilgjengelig i butikker. Leveringstid: Ikke i salg. Skaft av FiberComp, et sterk, holdbart men alikevel lett materiale.


En allsidig øks for friluftsliv, camping og feriebruk. Ulempen er at skaftet blir veldig glatt når det blir vått, men det problemet løste jeg ved å . Populære produkter i Øks og sag.

For turgåere og friluftsliv. Praktisk å ha i sekken eller i belte. Hamax Hot Sheet rumpeakebrett. Snowboard Chicklet Kids 1cm . Fiskars produkter og sortiment.


Sjekk priser på best i test fiskars turøks. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test fiskars turøks billig i nettbutikkene. På lager: Produktbilde for Universaløks. Canvas beltehylster medfølger.


Ha med deg en god turøks på tur. Gerber Hatchet Turøks fra Gerber. FISKARS TURØKS XXXS 48KG - kr 299. Fint tursett til turer i skog og mark. En liten hendig turøks , .

NOK35Førpris: NOK43Rabatt - inkl. Jeg testet denne i går, og ble. Det overgår tursag og turøks. Fjelltelt, Helsport Falketind pers. Arvid Reindal, Engavågen, vinner av Lowe rompetaske.


Perfekt turøks til skogsturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg