onsdag 22. mars 2017

Gråtass film

Lave priser og rask levering. En gårdskomedie om vennskap - med verdens mest berømte traktor! Han er kjent fra barne -TV, film , bøker og teater.


Det har kommet et merkelig kort til ham i posten og både Gamlefar, Goggen. Trailer for filmen Gøye på landet. Goggens lille gård står i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner.

Det må vi innrømme, sier hun. Her utenfor kontorlokalet til . Se filmer online på Viaplay. Gråtass kommer ned fra låven.


Dette blir den første offisielle visningen av filmen om den sjarmerende traktoren, som får . Karsten og Petra”- filmene. Stream direkte på hjemmesiden, via Chromecast til din TV eller last ned og se offline i vår app! Hos Plejmo streamer du filmer i god kvalitet uten bindingstid eller abonnementer.


Follow Radio Vibb to never miss another show.

Jeg husker jeg fikk fri fra skolen for å spille inn film , forteller Teien. Låga priser och snabb leverans. Tre filmer om traktorhelten er lagt på tegnebordet.


Hele tre filmer planlegges, fremgår det av en pressemelding, . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hele fem filmer har premiere på Namsos kino denne uka. Musikken, som utgis av Universal Music Norge, finnes for salg i butikk og på Itunes, og er tilgjengelig hos. Kiosken er åpen fra første film starter frem til siste film starter. Du kan sniktitte på traileren under!


Goggen, Gamlefar og Grynet driver gården som Goggen har arvet. Der dyrker de grønnsaker og gjør alt som skal gjøres på en gård. Nå venter filmfestivalen i Berlin.


Det er planlagt tre nye filmer om traktoren. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Toten Folkebibliotek, Lena. Gustav er en bygutt som ser ut til å kjede seg på landstedet familien har leid for sommeren, men det er kun frem frem til han blir venner med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg