torsdag 16. mars 2017

Hvite larver i ved

Inni vedkubbene er det mange gulhvite larver med store sorte kjefter. Det er også MASSE sagmugg. Larvene kryper både mellom barken og . De sparkler etter seg, legger igjen en (halvfordøyd) rar masse.


Hundrevis av larver har spist opp plenen til familien Røine på Haslum.

Naboene er livredde for å få skadedyrene inn i sine hager. Lager kun furer ytterst i veden, og forsvinner når det ikke er mer bark på treverket. Bilde av blåbukklarver i sluttstadiet. Små, tynne hvite larver med et sort hode, på størrelse med en knappenål. Gule limfeller har jeg oppe, og fangsten er stor!


Hvite små larver innlegg 8. Små hvite larver - hva er. Flere resultater fra forum.

Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 8. Har vært borti noen larver som utvikler seg til noe som ligner ei lita svart bille med. Og hvis de er veldig små tenker jeg sånne små fluer som er i frukt eller planter med en gang. Fant en hvit makk i sengen!


Generell debatt innlegg 8. Drakk vann med små larver - Kropp og helse innlegg 4. Larver på badet - Hus og hage innlegg 13. Store larver i jorda - Hus og hage innlegg 11. Spør en biolog - hvite larver i hagen!


Stadig flere mister appetitten etter å ha funnet kravlende larver i. Hjelp - gikk akkurat ut med en bøtte til Kompostbjørnen min, og plutselig krydde det av noen små gul- hvite larver oppe under kanten :shock: . Hallo, nå nettopp når jeg var inne og vannet la jeg merke til at det var komt små hvite larver i jorden. Tok vekk den øverste jorden og trykte på overflaten med en . Hvordan bli kvitt sånne hvite små larver som kravler i taket? Vi har bad rett over kjøkkenet som vi skal rive pga fukt.


Hva er dette slags larver og.

Fått små banafluer i hus eller hvite larver på beholderkanten? Etter flere klager, kaller Orkla tilbake 35. Ikke mange vil benekte det faktum at planter blir vist lite respekt – spesielt fra larvene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg