fredag 31. mars 2017

Dyr i melet

Fant små svarte dyr i melet mitt i dag! Det var skikkelig ekkelt, mistet all matlyst. Sjekket alle melposene mine, og fant de samme krypa i . Mat og drikke innlegg 2. Generell debatt innlegg 19.

Flere resultater fra forum. Brunsvart-melbille-i-havregryn-Skadedyr-i-hus-og-hytte-Side-74. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Melbiller ligger ifølge Ottesen på topp fem-lista over hvilke dyr de får. Listen over dyr som kan være i matvarene, er lang. Melmøll: Møll som livnærer seg av forskjellige sorter mel.


Mange insekter koser seg i mel og korn, og noen av dem gjør mer skade.

Dette er dyr som man overhodet ikke vil ha inn i husholdningen, sier . Og de maler mel og driver ikke å gjør alt for drepe dyrene som noen skrev her. I dag da jeg skulle bruke resten av melet var der noen sorte, små, litt avlange dyr. Hvor kommer disse fra og hva skal jeg gjøre annet en å kaste . Hvis du selv ejer din bolig, har du dog selv ansvar for at bekæmpe dyrene. Får du med deg mel eller havregryn med egg i, vil det etter hvert begynne å utvikle seg til larver.


Har du fått larver i hus, begynner de å formere . Ellers kan det selvfølgelig dukke opp dyr på kjøkkenet som ellers . Ej he funne små svarte dyr i mjøl. En gang på skolen når vi skulle lage mat, så hadde vi målt opp melet og alt . Opdager man dyr i sit køkken og specielt i sine madvarer, er det først og. I de fleste tilfælde kommer de fra en pose mel , gryn, krydderier, tørrede frugter, nødder . Melmider (Acarus siro) er ganske små hvide dyr.


For melmiderne er mel - og grynvarer blot en slags tørre, beskadigede græsfrø, hvorpå der vokser de svampe, . Melbiller spiser tørre, vegetabilske matvarer som mel , gryn, frø og kjeks. De angriper også tørrfôr til dyr , sjokolade, nøtter og krydder.

Sukker, mel og kornblandinger er derfor vanlige matvarer hvor en kan finne støvlus. Noen støvlus kan ernære seg på proteinrike tørrvarer, som . I Norge er arten et vanlig skadedyr både i private husholdninger og virksomheter som produserer mel - og kornprodukter, spesielt møller og . Altså hvis det er de der natsværmerflyvedyr, der laver spind og små larver i melet , så går de i alt. Vi har haft dem nogen gange, og desværre er . Møllerens har ikke helt rent mel i posen. Det oppdaget Ellinor Eiken til sin store forskrekkelse på onsdag da hun skulle lage pizza til barna kom . Amaranth: Melet kommer fra frøene til amaranth planten.


Smaken er såvidt søt og nøttete, og minner litt om usøtede mariekjeks. Det har et høyt fuktighetsinnhol .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg