mandag 13. mars 2017

Kirsebærbladlus

Kirsebærbladlus er et velkjent problem i frukthager. Og med mauren som egen bodyguard kan den ofte få kose seg i fred med plantesaften. Ho har eit stort reproduksjonspotensiale, og kan gjere stor skade på unge tre og på nye skot på eldre tre.


Den angriper ville og dyrkede . KIRSEBÆRBLADLUS : En av metodene du kan bekjempe bladlus me er å spyle bort insektene med en kraftig stråle fra hageslangen.

Insektsforskar med knep i kampen mot kirsebærbladlusa. Foto: PuceronNoirDuCerisier par Eclos — Travail personnel. Sous licence Public domain via media Commons. Finn alle synonymer til KIRSEBÆRBLADLUS i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag.


Her får du hjelp til å løse kryssordet. Vi har et morelltre som ikke bærer frukt.

Vi tror at årskaen er at treet er angrepet av kirsebærbladlus. Nå har dette spredd seg til en annet . Marihøne på jakt etter kirsebærbladlus , mens en maur passer på. Nye krøllede skudd på kirsebær er ofte symptomer på angrep av kirsebærbladlus (Myzus carasi). Angrepet er oftest kraftigt på . Vi gjorde en skikkelig innsats og klippet av alle . Alternativt kan du prøve . På undersiden af bladene kan ses en mængde sorte lus. Trenger du synonymer til KIRSEBÆRBLADLUS ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer.


Mot kirsebærbladlus og kirsebærflue ved angrep. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Artsgruppe :Aphidoidea etc. Det viser seg at vi har to trær, (enten er de kirsebær, eller moreller, eller ett av hver) som noen små sorte luselignende skapninger har . Oljen ble sprøytet ut like før knoppsprett, og behandlingen førte til en klar .

Den sorte kirsebær bladlus er en meget ondartet parasit . De sorte kirsebærbladlus har misdannet blade og skud og har efterladt en mængde afkastede huder. Sopp er en nådeløs luseknekker. Tester på Planteforsk og studier i Danmark viser at . Ved angrep rett etter blomstring og senest ved begynnende farging av frukten, Movento 1SC (Spirotetramat) Etikett-ikon, Ved behov .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg