torsdag 23. mars 2017

Enkel middag for 1

Når du er alene til middag er det mange tips til hvordan du kan unne deg noe fristende og godt. Oppskriftene nederst på siden er sunne og beregnet for person. Blir dere to til middag er det enkelt å doble oppskriften. En middag for én tenker jeg bør være rask, enkel og god.


Del svinefileten slik at du får to tynne biffer og bank de forsiktig ut med.

Ukas retter byr på både kjapp og enkel mat som varmer på kalde høstkvelder. I en hektisk hverdag vil man ofte bare ha en go enkel og rask middag. Heldigvis har vi mange gode tips som gir deg nettopp det!


Nå er det ett faktum at mange av oss er enslige og det å lage middag for person ikke alltid er det gøyeste, og særlig ikke når de fleste oppskrifter er for 4 . Sunn, rask middag oppskrift: Lag sushi selv – sashimi av laks. Det er et spørsmål man aldri blir ferdig med. Nemlig Hva skal vi ha til middag ? Men her har du litt hjelp på veien.

Her er våre tips til enkle middager til . Torsk og reker – one pot- middag. Hverdagen er gjerne hektisk for mange. Disse rettene er derfor raske å lage samtidig som de smaker godt.


Jeg spiser middag for en nesten hver dag, guttene liker ikke det jeg . Planlegg hverdagsmiddager, helgemenyer og festmåltider med fristende oppskrifter laget av landets beste kokker! Sorter etter råvarer, type retter, tidsbruk. Grønt er faktisk skjønt, når du smaker denne deilige og enkle suppen.


Fiks ferdig middag på ,3. Fres løk og hvitløk til det er blankt. Fredagsmiddag , lørdagskos og helgemat.


God helg og kos deg med god . En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Kokkhelene: Spagetti Bolognese med tunfisk. Helene er utdannet kokk, . KJAPP OG SUNN: En kjapp og enkel middag trenger slett ikke være usunn. Det kan nemlig være fort gjort å lage sunn og kalorifattig middag fra .

Pestopasta med kyllingkjøttdeig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg