tirsdag 28. mars 2017

Forhekk sau

Varmgalvanisert forhekk til sau. Velegnet til små høyballer eller løst høy. Kan også brukes til geit, kalv, hjort, og lignende dyr.


Med fastmontert trau som kan . Formet for å redusere forekomster av hodeskader. Henglset port i den ene enden for .

Sjekk om varen er i din FK butikk: . Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe, hest og sau. Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk. Denne artikkelen finnes i Norsk Sau og Geit sin fagdatabase på Internett,. Dette gir selvfølgelig en svært.


Den kan brukast både til tre- og stålinnreiing. Med dette produktet kan ein fore ein gong . Rambo forhekk forenkler uteforing. Sammenleggbare vegger på 3x 1cm.

Avtakbart sterkt tak med stål rammeverk. Galvanisert forhekk med tak og langsider som kan legges ned for å legge inn for. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Forhekk for sau er m bred og meter lang.


Vi leverer to typer fôrhekk eller rundballehekk til sau : Gullsøya foringsfront som rundballhekk. På lager kan henges på de fleste bingekanter. Her kan man fore opptil sauer , eller som individuell . Fôrhekk med tak, produsert i varmgalvanisert stål. Reimes nye fôrhekk for sau. Se flere av våre annonser på finn.


Tenker å lage til en dør med plaststrimler så . Tak som beskytter maten til sauen! Løftebøyle er ekstrautstyr. Korleis har du innretta deg etter tørke og restriksjonar . Fjøssystemer har på kort tid blitt en ledende leverandør av innredning og utstyr til sau og geit. Store deler av mekaniseringen av bygg for sau ligger i fôrlinjene. Hvordan fôret er lagt inn i forhekken vil også ha en innvirkning på fôrspillet.


Diameter m, eteplasser. Produkter spesielt for deg som har storfebesetning, hest, sau eller hund.

Porter i gavlvegg for foring med islandsk forhekk. Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Plass til inntil rundballer. Jeg har selv slått ned en gammel innredning for ku,og satt inn forhekk til sau.


I vedlikeholdsfri glassfiber, komplett med tak, for sau og geit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg