mandag 13. mars 2017

Gresskarfrø næringsinnhold

Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer. Næringsstoff, Mengde, Enhet, Ref. Spiselig del, 10 , Vurdert som 100 . Eller du kan knaske dem som de er.


Gresskarkjerner er frøene fra gresskar (Cucurbita pepo). De sunne kjernene inneholder lite kalorier, og er rike på mineraler, vitaminer og .

Med gresskarfrø kan du lage kjempesunn, sprø snacks og mye mer! Squashfrø, gresskarfrø Med næringsinnhold , forslag til oppskrifter og informasjon. Gresskarfrø Med næringsinnhold , forslag til oppskrifter og informasjon. Skal du lage disse eltefrie rundstykkene må du sette av litt tid.


Spis de som de er som et godt snacks, i muslien eller på salaten. Prøv også å ha i pannen når du . Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Er det noen som har peiling på om det er lite eller mye kalorier i de.


De er ristet og saltet og smaker litt som pistasjenøtter syns nå jeg.

Bruksområde: Ristede, lettsaltede gresskarkjerner er ypperlig som snacks eller som topping på en suppe. Hvis du har mye magnesium i kroppen har du lavere risiko for tidlig død. Solsikkefrø, mandler og gresskarfrø , peanøtter er rike på vitamin E. Nøttenes næringsinnhold. Det er mye næring i frø og korn.


Vitaminer, mineraler, fiber, antioksidanter, proteiner, sunne fettsyrer og aktive plantestoffer. Herav enumettet fett g. At frøene har et høyt næringsinnhold , og er en god kilde til protein,. Når du lager ristede gresskarfrø , tar du vare på innmaten, og legger den i . Du har kanskje hulet ut gresskar til Halloween? Det blir kjempegod snacks, og sunne er de også.


Ut i fra næringsinnholdet kan man nesten gå ut fra at det har omtrent samme Gi som peanøtter. For en mer fullstendig næringsinnhold sjekk matvaretabellen. Enkel tilberedning - kun behov for varmt vann.


Informasjon om produktinnhold. Kan inneholde spor av gluten, hvete, peanøtter, soya, nøtter, sesam, svoveldioksid-sulfitter. Ikke la deg skremme av det harde skallet.


Gresskar er sunt, enkelt å tilberede og smaker nydelig i alt fra middagsretter til bakst.

Sesamfrø med skall, gresskarfrø , cashewnøtter, linfrø, solsikkefrø og peanøtter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg