tirsdag 28. mars 2017

Bucher tohjulstraktor

Ensylindret MAG 4takt bensinmotor 9HK. Med tilhenger med tipp(sandblåst og lakkert nylig). Det finnes ett stort utbud av . Bucher motorslåmaskin innlegg 30.


Aebi dalen frontvogn dalen kardangvogn. Da er tiden kommet for å bytte både gir og motorolje på tohjulstraktoren min.

Noen anbefalinger av oljetype ? Unsubscribe from Svein Stalheim. Flere resultater fra bygda. Hugs serienummer og delenummer. Håkon Bauna slår høy med tohjulstraktor på Neidijoki.


Traktor å henger har fått ny maling. Slåmaskin å jordfreser følger med. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.


Lisa Zins, Ron Sagnella and more people faved this.

Den har kardangvogn, og blir dermed en tohjulstraktor med firehjulstrekk. Klubbens hovedmål er å ivareta tohjulstraktoren og dens historie. I dag består klubben av medlemmer fra . Glintborg Graversen and others like this. Steinar Markussen Sterke maskiner.


Trykk her for å registrere din tohjulstraktor. Oki, har vært å fått tak i en Honda 2tohjulstraktor. Gratulerer med dagen, alle de det måtte affisere ! Har ikke koblet sammen vogn . Den starter ikke men det er gnist på pluggen så regner med det er en bagatell. Dette blir jo den reneste julepresent. Har slipt ventiler og slikt.


Flott innsvinget dunjakke med kaninpels i krage og vaskebjørn på hetten. Jakken består av dun og fjær. Kva kan vi krevje av tohjulstraktoren ? Tohjuls- eller firehjulstraktor?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg