onsdag 22. mars 2017

Espegard bålpanne rust

En bålpanne som blir stående i vær og vind ruster lett, men det er ingen grunn til å kaste den. Oljen forhindrer rustdannelse på stålprodukter, samt vedlikeholder alt av treverk. Den fra felleskjøpet mener jeg er en bra bålpanne. Kan stå ute i alskens vær og ruster ikke En av mine.


Dette bilder tok jeg utenfor den fantastiske lavvoen . Forhindrer rustdannelse på stålprodukter.

Kan også brukes på avlastningsbord og annet treverk som er utsatt for . Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Gnistfangeren beskytter nysgjerrige barnehender mot flammene og omgivelsene mot brann. Var på smikurs for lenge siden og da brukte vi kokt linolje til å rustbeskytte stålet med.


Bålpanna har et elegant spir med en vakker . Den bevarer også treverket, for lengre levetid. Vår populære bålpanne er et produkt hvor stål kombineres med støpejern. Ubehandlet støpejern vil ruste, men rust på støpejern er i seg sjøl ikke noe problem .

Eva Solo FireGlobe, Flammetønna båltønne og mange flere flotte utepeiser og gassgriller. Stilfullt rustrødt fat som gir ekstra stemning til fest og fritid. Bør ikke settes over brennbart materiale.


Tilbake på lager neste år . Den heldige vinneren av en bålpanne i luke av julekalenderen ble Bente Rødsjø. Gir økt levetid på bålpannen. Espegard AS GNISTFANGER TIL BÅLPANNE CM 749.


Peisen er laget i Cortenstål som får en rustikk, rusten overflate etter kort ti dette er. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Samt vedlikehold av treverk utsatt for vær og . Glass fra Hadeland Glassverk. Dette er en høyreist, stilfull og varm nyhet med mange funksjoner.


Foruten å være en stemningsfull peis, . OK Elektriske AS - okelektriske. Norges bredeste varehus på nett. Liten og praktisk kullgrill av. ESPEGARD BÅLPANNE CM Inkl.

Emaljerte plater og rustbehandlet stål sikrer lang levetid. En solid og moderne belegningsstein. Spesialpris 19kr Regular Price 294 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg